Hardlopen / TrailrunningSport

Nike Women Victory Tour

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 21 januari 2016 0 comments
Nike Women Victory Tour

Schreef ik afgelopen dinsdag nog een artikel over de leukste hardloopwedstrijden tot de zomer met uiteraard de Nike Womens Run in Amsterdam in mei, krijg ik net na publicatie het bericht dat deze dit jaar niet doorgaat. Bummer, want het was toch wel één van de leukste wedstrijden van het seizoen vond ik! Maar niet getreurd, want Nike is Nike niet als ze niet met iets anders heel tofs komen; Nike Women Victory Tour. We moeten er alleen voor naar het buitenland, maar dat is geen probleem toch?

Nike nodigt dit jaar atleten van alle niveaus uit om zichzelf uit te dagen en onderdeel te zijn van de wereldwijde fitness community. Dit gebeurt via een reeks running- en training events die tijdens de wereldwijde NikeWomen Victory Tour en Nike Women Weeks worden aangeboden. Deelnemers worden uitgenodigde om hun NikeWomen Victory Tour voorbereiding te starten met de Nike Women Week. In Nederland zijn van 25 tot en met 29 januari diverse trainingsevenementen; van hiit trainingen tot bokstrainingen en hardlooptrainingen. Zelf doe ik de #betterforit training van de 29ste mee, wie zie ik daar nog meer?

Vanaf 13 maart zijn er 10KM races en marathons via Nike+ Run Club, de start is in Nagoya, Japan en daarna gaat de tour door verschillende wereldsteden, waaronder Rio de Janeiro, Shanghai en Los Angeles. Maar ook steden die wat dichterbij zijn voor ons zoals Barcelona, Istanbul en Londen. Helaas geen Amsterdam dit jaar, maar ik denk dat ik maar een ticket ga scoren voor één van de andere steden!

Inschrijven kan vanaf 29 januari op de website van Nike.com.

Nike Women Victory Tour Nike Women Victory Tour

 

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment