SportWorkout

Nike+ nu ook compatible op andere horloges

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 8 maart 2015 5 Comments
nieuwe Nike+ running app

Toen ik begon met hardlopen, gebruikte ik de Nike+ running app. Later ben ik overgestapt naar Runkeeper omdat het daar ook mogelijk was om intervallen in te stellen. Mijn eerste horloge was toch weer een Nike horloge, maar niet veel later kreeg ik een Garmin 620 wat echt mijn favoriete horloge sindsdien is. Toch vond ik het jammer dat ik nu al mijn data van Nike+ kwijt was en niet meer kon zien wat vrienden deden. Af en toe synchroniseerde ik mijn data met Nike+ maar op een gegeven moment stopte ik daar ook mee. Maar goed nieuws, want Nike gaat de samenwerking aan met o.a. Garmin en TomTom. Deze samenwerking zorgt ervoor dat hardlopers overal ter wereld hun favoriete apparaten en sportuitrusting kunnen verbinden met het Nike+ platform.

In de vernieuwde Nike+ Running app die vanaf morgen (9 maart) te downloaden is, is het mogelijk om verbinding te maken met je favoriete horloge maar ook Nike+ Training Club. Er komt een nieuw startscherm met ‘connect a partner’, waarna je je voorkeuren kunt instellen en de app gaat synchroniseren. Ik ga de app zeker weer opnieuw downloaden. Dan kan ik ook eindelijk weer selfies in de Nike+ Running app maken!

nieuwe Nike+ running app 4

nieuwe Nike+ running app

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

5 Comments

Avatar
Daria 10 maart 2015 at 09:33

Hoi Jessica!

Verheugd las ik dit artikel afgelopen zondag :) Helaas is het mij nog niet gelukt mijn tomtom watch te koppelen aan nike+. Lukt het bij jou wel?

Groetjes, Daria

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 10 maart 2015 at 22:27

Hmm… Ik probeer het ook net, maar is mij ook niet gelukt. In de app krijg ik de melding dat ik op Nikeplus.com de connected apps moet managen, maar als ik naar mijn NikePlus dashboard ga naar settings, kan ik bij ‘connected apps’ weer niets doen. Raar… Misschien nog een bugje?

Reply
Avatar
Daria 11 maart 2015 at 21:35

Mij is het inmiddels gelukt! Ik heb een TomTom horloge en moest via die site instellen. Als ik dan Nikeplus sync staat mijn run er tussen

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 11 maart 2015 at 21:53

Bedoel je dat je het instelt via de site van Nike? Of van TomTom? Had namelijk gekeken op de Nikeplus site, maar daar lukt het mij niet…

Reply
Avatar
Daria 11 maart 2015 at 22:32

Als ik mijn horloge aansluit op de computer krijg ik (in TomTom programma dus) een menuutje waar upload/exporteer staat en daar kan ik nikeplus toevoegen!

Maar bij Garmin lijkt het wel alsof het via de Nikeplus app kan… Jij hebt een Garmin toch?

Succes ermee!

Leave a Comment