Lifestyle

Nieuwe sportoutfit #1: Hardlopen

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 8 april 2017 0 comments
nieuwe sportoutfit

Een nieuwe rubriek op Eat.Run.Love.! Ik ontvang regelmatig uitnodigingen voor leuke events, producten om te testen of persberichten met mooie foto’s en informatie. In deze nieuwe rubriek laat ik een nieuwe sportoutfit zien waar ik enthousiast van word en die – niet geheel onbelangrijk – ook heel lekker zit! Zie het een beetje als mijn favorieten in combinatie met de nieuwste collecties. Elke maand zal ik een ander soort outfit belichten, deze maand dus hardlopen.

Afgelopen dinsdag was ik op uitnodiging in het Westerpark voor de lancering van de nieuwe Röhnisch Delight Running collectie. Onder leiding van Stadswild deden we een korte maar intensieve hardloop interval dus we konden direct de nieuwe kleding goed uit proberen. Daar houd ik van!

nieuwe sportoutfit

Röhnisch maakt kleding voor en door vrouwen en dat zie je. De kledingstukken zijn vaak net even anders dan anders, hebben een goede pasvorm en fijne stofjes. En wat ik ook erg fijn vind, de focus ligt niet zo op roze. Neem nu de nieuwe Delight Running collectie waarin gebruik is gemaakt van Delfs Blauw als inspiratie, in combinatie met geel en donkerblauw wordt het een erg toffe collectie. Ik houd van gele sportkleding! Omdat het wat fris was droegen wij een tight, top en shirt met lange mouwen. Maar van de shorts gaat mijn hartje ook wel sneller kloppen. Een goed paar schoenen en hardloophorloge is natuurlijk ook fijn, dus die neem ik ook gelijk mee in dit artikel.

De ASICS FuseX Rush is een lichte schoen die perfect is voor korte en snelle afstanden (ideaal voor je rondje door de stad). De schoen heeft een goede vering in de voorvoet en absorptie in de hak. De Polar M430 is Polar’s nieuwste hardloophorloge met ingebouwde hartslagmeter. Een betaalbaar horloge die perfect is voor de recreatieve hardloper. Naast hardlopen kun je ook andere workouts zoals fietsen en zwemmen met dit horloge doen. Voor dit horloge moet je wel nog even geduld hebben want het ligt 26 april pas in de winkels.

nieuwe sportoutfit

nieuwe sportoutfit

nieuwe sportoutfit

nieuwe sportoutfit

nieuwe sportoutfit nieuwe sportoutfit

Donkerblauwe tight €49,95 – Longsleeve €89,95Tanktop €29,95 – Short €59,95 – Bomberjack €119,95 –
ASICS FuxeX Rush €120 – Polar M430 €229,95

Foto’s door David Stegenga

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment