SportSportswear & gear

Nieuwe sportkleding bij H&M vanaf januari

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 6 december 2013 0 comments
hoofdfoto1
Laatst schreef ik al over de sportkleding van H&M en over de goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik shop dan ook graag mijn sportkleding bij H&M. Vanaf januari wordt dat waarschijnlijk alleen maar meer want H&M heeft aangekondigd hun sportlijn verder te gaan uitbreiden, met ook meer keus voor diverse sporten. Sport wordt een steeds belangrijker onderdeel van onze lifestyle en dit heeft H&M ook gesignaleerd. Zij zijn daarom een samenwerking aangegaan met het Zweedse Olympische team. Een aantal topatleten hebben een bijdrage geleverd aan de nieuwe designs. Dus naast dat het er fashionable uitziet, is er ook nog eens goed gelet op kwaliteit. Mijn eigen ervaring is dat H&M sport wel eens moeilijk verkrijgbaar is in winkels, maar ook daar wordt verandering in aangebracht door in een aantal winkels een dedicated sport afdeling te maken. Ik verwacht dat dit in Amsterdam in het grote filiaal op de Dam is, ik ben benieuwd!

Voor vrouwen komen er onder andere wind- en waterafstotende hardloopjasjes, “quick-dry” items voor work-outs, comfortabele en loszittende items voor Yoga en beschermende fleece jasjes en waterafstotende broeken voor buitensporten. Ook komen er bijvoorbeeld drie verschillende soorten sport bh’s.

Nu vind ik wel dat H&M deze items nu ook al aanbiedt, dus vraag me af wat het grote verschil is. Zal met name in het grotere aanbod en de dedicated afdelingen zitten. Ik ben benieuwd naar de kwaliteit van het hardloopjasje (met soort bodywarmer) en het yogamatje. Overigens zien de stukken voor mannen er wel veelbelovend uit met meer prints!

 

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment