RunSportswear & gear

Nieuwe collectie H&M sportkleding

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 10 maart 2014 4 Comments
Untitled-1
Ik zag het van de week al op de website, weer een aanvulling op de collectie sportkleding van H&M. Nu zag ik ook campagne beelden dus leek me leuk om die weer even te delen. Je ziet echt goed dat Sport een nieuwe pijler is van H&M want wat besteden ze er veel aandacht aan… Zoals jullie weten ben ik fan, prijs/kwaliteit verhouding is erg goed! Mijn favorieten uit de nieuwe collectie? Het mouwloze vest (heel snel in mijn winkelmandje denk ik), de zwarte tight met print en mouwloze top.

4 Comments

Manon 11 maart 2014 at 10:01

Afgelopen weekend nog bij de h&m geweest, maar die had geen sportafdeling.. Misschien maar goed ook, want die tight en dat hemdje wil ik! (ook fan van H&M sportswear)

Reply
Linda 10 maart 2014 at 10:43

De top is echt heel gaaf!

Reply
Froukelien 10 maart 2014 at 07:47

Oeeh, die broek vind ik heel gaaf! Vanaf wanneer is dit te koop? Xxx

Reply
Jessica 10 maart 2014 at 08:32

Is nu al te koop (in ieder geval online)!!

Reply

Leave a Comment