SportSportswear & gear

New season, new colors

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 12 september 2014 4 Comments
Untitled-8

De winkels hangen alweer vol met herfst/winter collecties en dat betekent dat er ook nieuwe sport collecties binnendruppelen. Al heb ik laatst nog een paar sale items van Nike gescoord, ik ben ook alweer aan het kwijlen bij de nieuwe collectie. Een nieuw sportitem zorgt er bij mij voor dat ik nog iets meer zin heb om te gaan sporten, en – ik kan het ontkennen, maar – besteed er dan ook aandacht aan dat ik er leuk uit zie tijdens het sporten. Mijn kast puilt inmiddels uit van de shirtjes en tights, maar toch heb ik altijd wel weer een reden om iets nieuws te kopen. Daarbij is goed zittende sportkleding ook gewoon heel belangrijk voor het comfort tijdens sporten. Ik ken ook meiden die zichzelf belonen met een mooi item als ze een bepaalde prestatie hebben gehaald. Bijv. een wedstrijd uitlopen in een bepaalde tijd of een paar kilo afvallen.

Zo bedacht ik me wat ik nog graag zou willen toevoegen aan mijn sportcollectie en stelde ik deze collage samen. Valt je iets op? Ik houd van de combinatie kobalblauw met zwart / wit / grijs! Het liefste voeg ik alle items toe aan mij kast, maar dat laat de portemonnee niet toe. Wel heb ik stiekem het eerste topje al besteld en staat het shortje (ideaal voor Bikram Yoga) hóóg op mijn verlanglijstje!

Untitled-8

Van links naar rechts: H&M – Nike – Nike – H&M – New Balance – Nike – Nike – Under Armour.

Hebben jullie nog bepaalde items op de wishlist staan voor het najaar?

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

4 Comments

Avatar
Eline 14 september 2014 at 20:18

Dat is ook een mooie combi, kobaltblauw met zwart :)

Reply
Avatar
Ren mama, ren 14 september 2014 at 13:01

Ik zou nog wel een leuk hardloopshirt willen! Wat tights betreft draag ik meestal mijn Zaggora hotpants.

Reply
Avatar
Margot 12 september 2014 at 08:42

Ik ben ook heel erg fan van dat cobaltblauw! Heerlijk kleur!

Reply
Avatar
Mirne 12 september 2014 at 07:46

Dat blauwe jasje! Die vind ik echt supertof. Sowieso een leuke collectie heeft Nike weer.

Reply

Leave a Comment