SportSportswear & gear

New in || Nike Air Max x Liberty

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 6 juni 2014 8 Comments
SONY DSC
Weten jullie nog dat ik over de “Nike x Liberty Summer collection” schreef? Na het zien van de collectie had ik mijn zinnen al snel gezet op een schoenpaartje. Maar toen de collectie in de verkoop ging bij Liberty was ik te laat, en ook toen de collectie in Nederland verkrijgbaar was, was ik te laat. Na wat online gespeur, had ik de hoop eigenlijk opgegeven want ik had niet zo’n zin om via e-bay honderden euro’s te betalen aan een paar schoenen.Toen ik afgelopen weekend in Milaan was en bij de Nike store mijn startbewijs ging ophalen, zag ik ineens vanuit een ooghoek een rijtje Nike x Liberty schoenen. Het zou toch niet zo zijn dat ze ze hier wel nog gewoon hadden? Al een tijdje overweeg ik om Nike Air Max te kopen, dus ik besloot die in mijn maat te vragen. En ja hoor, ze hadden mijn maat nog. Ik moest even wennen in de winkel, maar de meiden met wie ik was hadden me al snel overtuigd. Ik twijfelde nog even over de maat, dus vroeg een maatje kleiner, maar die was er niet meer. Naast dit paar was er alleen nog een maat 42. Dit moest meant to be zijn, zonder verder na te denken liep ik naar de kassa om ze af te rekenen.Ik kon niet wachten om ze aan te trekken, dus zodra ik in Nederland was trok ik één van mijn favo outfits uit de kast om de Nike’s daarmee te combineren. Al eerder konden jullie lezen dat ik houd van een casual chique look waarin een blazer wordt gecombineerd met sneakers. Omdat ik ze natuurlijk graag show, leek het me leuk om een keer een outfitpost te doen. Dus tadaa, kijk snel verder voor een look in mijn dagelijks leven!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

8 Comments

Avatar
Magalie 4 juli 2014 at 22:07

Hi,

Weet je of ik deze nog ergens kan vinden?

Reply
Jessica
Jessica 4 juli 2014 at 22:13

Volgens mij zijn ze overal uitverkocht. Je zou Ebay kunnen proberen?

Reply
Avatar
Marieke 8 juni 2014 at 10:08

Ze zijn echt heel leuk! En dit is echt een outfit die ik ook zou aantrekken, haha. Love it.

Reply
Avatar
Jessica 8 juni 2014 at 22:58

Hahah leuk om te horen! Je kunt mij uittekenen in dit soort outfits!

Reply
Avatar
Tessa 8 juni 2014 at 09:54

Leuk!!! En een beetje jaloers! Ik wil ze ook!

Reply
Avatar
Linda 6 juni 2014 at 11:39

Ze staan je goed!

Reply
Avatar
Anonymous 6 juni 2014 at 09:19

Staan je super goed!
Olga

Reply
Avatar
sierd 6 juni 2014 at 08:21

knapperd

Reply

Leave a Comment