Hotspots & Travel

New Fork || Rotterdam

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 21 november 2014 2 Comments
new fork rotterdam

Toen ik laatst naar Rotterdam was om een bezoekje te brengen aan de Markthal, wilden we natuurlijk ook lunchen. In de Markthal hadden we al van wat dingetjes gesnoept en omdat we nog gingen winkelen waren we op zoek naar leuk lunchtentje waar je we snel iets lekkers konden eten. En zo belandden we bij New Fork, op de Coolsingel. Het zit een klein beetje verstopt, maar als je uitstapt bij Rotterdam Beurs kun je er bijna niet omheen.

Bij New Fork kun je terecht voor 100% natuurlijke ontbijt- en lunchproducten. Er worden alleen eerlijke ingrediënten gebruikt, geen onnodige e-nummers toegevoegd en al het beleg komt zoveel mogelijk van boeren uit de buurt. De broodjes en salades zijn zonder al te veel poespas, helemaal niet duur en heel lekker. Wij gingen voor een sandwich met parmaham en truffel, een driedubbele boterham rijkelijk belegd met parmaham, sla en truffelmayo. Heel lekker! Erbij een lekker vers sapje en voor zo’n €7,50 p.p. waren we klaar.

Maar ook de salades en zoetigheden zagen er overheerlijk uit. Bij de kassa staan ook vitrines met kant en klare salades en yoghurts, dus ook als je haast hebt, kun je hier goed terecht! Aanrader.

New Fork
Coolsingel 141
Rotterdam

new fork1

new fork4

new fork3

new fork2

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

2 Comments

Avatar
Eline 21 november 2014 at 09:20

Ik hou van zulke tentjes!

Reply
Avatar
Nathalie 21 november 2014 at 08:49

Het ziet er leuk uit!! Ik ben er al zo vaak langsgelopen en best benieuwd. Maar nog nooit echt naar binnen gestapt! Toch maar eens doen als ik dit zo lees…

Reply

Leave a Comment