Lifestyle

Moeder&dochter liefde; samen yoga’en

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 20 november 2014 5 Comments
laura1

Instagram is by far mijn meest favoriete sociale medium van het moment. Ik kan uren scrollen door foto’s, doorklikken naar nieuwe profielen en zelf foto’s uploaden. Ik vind het gewoon zo leuk om een kijkje te nemen in het leven van andere mensen, wereldwijd. Zo kwam ik onlangs op het profiel van @laurasykora; een yoga docente. We zien veel foto’s van Laura in de meest onmogelijke houdingen, maar misschien nog wel mooier zijn de foto’s met haar dochtertje ‘mini’. Samen beoefenen ze diverse yoga houdingen, in matchende kleding. Te schattig. Ik ben even het hele profiel doorgescrold en je ziet ook echt de progressie van het kleine meisje.

In de comments benadrukt Laura dat haar dochtertje zelf mee wil doen, en dat geloof ik ook wel anders kun je niet dit soort foto’s maken. Ik vind het heel bijzonder en de matchende kleding maakt het natuurlijk af. Kijk mee naar een paar foto’s! Ik zou willen dat mijn yoga houdingen zo mooi zijn.

laura4

laura2

laura3

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

5 Comments

Avatar
Stephanie 20 november 2014 at 17:42

Geweldig om te zien. Schattigheid ten top! :-)

Reply
Avatar
Carlijn 20 november 2014 at 10:30

Wow wat mega schattig :)

Reply
Avatar
Eline 20 november 2014 at 09:34

Wat onwijs schattig!

Reply
Avatar
Stacey 20 november 2014 at 09:22

Wat Cute zeg! Al vond ik het vroeger verschrikkelijk al ik iets aan moest wat leek op de outfit van mijn moeder hahaha.

Reply
Avatar
Manon 20 november 2014 at 07:40

Wat schattig zeg!

Reply

Leave a Comment