SportSportswear & gear

Lululemon love

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 24 december 2013 4 Comments
Untitled-2
Kennen jullie het mooie sportmerk Lululemon al? Ik had het wel eens voorbij zien komen op blogs, maar eerlijk gezegd niet eerder de moeite genomen om er naar te kijken. Afgelopen week kwam daar tijdens een designmeeting verandering in. Na onze run met de meiden van de GL2R crew in het Westerpark, kwamen we in de showroom van Lululemon bij elkaar om te praten over onze ideale hardloopkleding. Bij Lululemon staat persoonlijke aandacht voorop en ze praten dan ook graag met consumenten om hun collecties verder te optimaliseren. 
 
Lululemon is ooit begonnen met het aanbieden van Yoga kleding, maar sinds een tijdje wordt er o.a. ook hardloopkleding aangeboden omdat bleek dat veel mensen Yoga combineren met hardlopen. In tegenstelling tot Pret-a-Sporter, is de kleding van Lululemon juist wel high tech. Alle collecties zijn ontwikkeld om zo comfortabel en praktisch mogelijk te zijn. Er wordt gebruik gemaakt van mooie en bijzondere stoffen en technologieën. Zo is er de ‘Swift collectie’ die lichtgewicht en ademend is en wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Een aantal shirts en broeken bevatten zilverdraad, wat bacteriën en vervelende geurtjes tegengaat. Ook is er gedacht aan alle praktische zaken, zoals zakjes in broeken voor sleutels en telefoon, duimgaten in mouwen voor lekkere warme handen, lusjes voor oordopjes, gevoerde sportbh’s met uitneembare cups en ga zo maar door. Tijdens onze designmeeting kwamen een aantal frustraties naar voren, en het bleek dat Lululemon aan de meeste frustraties al een oplossing biedt. De nieuwe ideeën die we nu hebben bedacht, worden gestuurd aan het hoofdkantoor en wie weet wordt er iets mee gedaan en vinden we onze ideeën binnenkort terug in de winkel. 
 
Hier houd ik van! Inmiddels heb ik een mooi swift shirtje met zilverdraad aan mijn hardloopcollectie mogen toevoegen, maar er gaan hopelijk nog een aantal items volgen! Vooral de sportbh’s en sporttighs vond ik erg mooi. 
 
De showroom van Lululemon zit op Lindegracht 180, Amsterdam
 
Bron foto: www.lululemon.com

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

4 Comments

Avatar
Marieke 24 december 2013 at 13:11

Ohh dat witte jasje is echt cool! Ik vind het heel jammer dat ik er laatst niet bij kon zijn, ik ben erg benieuwd naar hun kleding.

Reply
Avatar
Jessica 24 december 2013 at 13:56

Ja dat witte jasje is heel mooi! Heb hem niet in het echt gezien maar kan me voorstellen dat die heel fijn is.

Reply
Avatar
Froukelien 24 december 2013 at 11:30

Klinkt goed en heel comfy! Goed ook dat ze zo naar hun klanten luisteren!
Er staat een klein typfoutje in de titel van het bericht…

Xxx

Reply
Avatar
Jessica 24 december 2013 at 13:55

Ja dat vind ik dus ook, dat maakt een merk wel uniek! En thanks :)

Reply

Leave a Comment