EatNieuws

LoveMe Cakes winactie

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 11 augustus 2015 13 Comments
Love Me cakes

Deze zoetekauw is altijd op zoek naar nieuwe en verantwoorde tussendoortjes, dus toen ik benaderd werd door LoveMe Cakes was ik dan ook gelijk nieuwsgierig. Een superfood muffin, die suikervrij, glutenvrij en veganistisch is en zelfs prima als ontbijt is. I Like.

Nu is suikervrij natuurlijk relatief, want er zit in de LoveMe Cakes wel agavesiroop, maar dit is wat mij betreft een gezondere keuze dan suiker. Daarnaast bevat de muffin cranberries en rozijnen, kosos- en amandelmeel, lijnzaad, gojibessen en kokosolie.

De LoveMe Cakes Superfood Muffin is echt een heerlijke start van de dag, eet het zoals ik met wat yoghurt en perzik en je hebt een power ontbijt waarmee je voldoende energie binnen krijgt om de dag goed te starten. Maar ook na een workout als je lichaam wel wat aanvulling kan gebruiken is het een lekkere keuze. De muffin is zo’n 140 gram en bevat geen lege calorieën, dus als echt tussendoortje is het naar mijn mening iets te voedzaam en vullend. Maar je kunt er natuurlijk voor kiezen om hem te delen!

LoveMe Cakes zijn verkrijgbaar bij verscheidene Bagels & Beans filialen (check de website), je kunt hem daar opeten of meenemen. Als je hem meeneemt naar huis dan maak je hem het allerlekkerste door hem eventjes in de oven op te warmen. Hij wordt dan wat luchtiger en extra lekker!

Ik trakteer!

Vandaag ben ik jarig, en als je jarig bent hoor je te trakteren. Het liefst zou ik iedereen die mijn blog volgt een traktatie willen aanbieden, maar dat is natuurlijk onbegonnen werk. Maar ik geef wel 2 doosjes met 2 Superfood Muffins weg! Wat moet je hiervoor doen? Gewoon even een reactie achterlaten dat je mee doet (met geldig e-mail adres) en dit artikel liken (bovenaan de pagina). De winnaars kies ik woensdagavond 00.00 zodat je in het weekend al kunt genieten van de LoveMe Cakes.

LoveMe Cakes - Sugarfree Glutenfree Vegan Healthy & Delicious Superfood Muffin_7

13 Comments

Anneroos Dijkstra 12 augustus 2015 at 10:06

Gefeliciteerd! Die muffins lijken me heel leuk, want ik ben ook net jarig geweest en aangezien ik het zaterdag vier zou dit weleens een heerlijke traktatie kunnen zijn! misschien dat ik met die tweede muffin mijn jongere zusje zelfs zou kunnen overtuigen dat gezond ook écht wel lekker kan zijn!

Reply
Jodie 12 augustus 2015 at 08:43

Iets te laat, maar nog van harte!

Ik doe zeker mee :)

Reply
Nynke B 11 augustus 2015 at 22:01

Gefeliciteerd! Lijkt me heerlijk zo’n cakeje.

Reply
Sascha Walstra 11 augustus 2015 at 21:24

Hieperdepiep Hoeraaaa! Doe trouwens heel graag mee met de winactie :-).

Reply
Lisa 11 augustus 2015 at 11:14

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag, ik hoop dat je een top verjaardag hebt en dat je vandaag zelf ook heerlijk van zo’n lekker LoveMe Cakeje (of een ander taartje, of 2, of 3..) kunt genieten! De cakejes zien er super lekker uit!

Reply
Eveline 11 augustus 2015 at 10:56

Gefeliciteerd! Maak er een leuke dag van:) Ik doe graag mee aan de actie en heb het artikel geliked.

Reply
Esther de Geus 11 augustus 2015 at 10:46

Gefeliciteerd!

Ik doe zeker mee. :)

Reply
marushka 11 augustus 2015 at 10:28

Leuke blog! Ben helemaal into suikervrij maar met zoetige baksels wil het een en ander nog wel is mislukken of niet echt smaken. Fijne verjaardag!! Deel je deze muffins ook uit op ke verjaardag?

Reply
Marielle 11 augustus 2015 at 09:31

Happy bday! Geniet van je dag vandaag :) en de muffins lijken me heerlijk!

Reply
manon 11 augustus 2015 at 08:11

happy b-day!…lijkt heerlijke muffin…kan wel een gezond snackje na he sporte gebruiken!

Reply
Eveline 11 augustus 2015 at 07:58

Gefeliciteerd! Hoop dat je een gezellige dag hebt en keep up the good work voor het komende jaar!

Reply
lieset 11 augustus 2015 at 07:51

Gefeliciteerd met je verjaardag!!

De muffins lijken mij heerlijk. Ben heel benieuwd!

Reply
Marianne 11 augustus 2015 at 07:17

Oh dat lijkt me wel wat als ontbijt na een heerlijk early bird run op zondagmorgen! :-)
Enneh gefeliciteerd uiteraard… ;-)

Reply

Leave a Comment