LovePersoonlijk

Little Christmas Wishlist

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 17 december 2014 3 Comments
Untitled-1

Met kerst in aantocht moest ik natuurlijk een wishlist maken. Veel sportitems (goh, verrassend), maar ook gewoon wat andere dingen. Krijgen jullie gelijk een beetje een idee van mijn stijl!

Sport wishlist

Untitled-2

By far op nummer 1 staat deze zilveren sporttas van Nike. Ben al tijden op zoek naar een fijne sporttas en deze vind ik echt geweldig, de kleur, maar ook de maat en het materiaal. Daarbij zitten er superveel handige vakken in. Om te hardlopen zou ik graag nog een paar Nike Zoom Structure Flash willen hebben. Deze schoen is geschikt voor overpronerende lopers en heeft een vochtafwerende en reflecterende shield. Vorig jaar had ik de Nike Lunarglides met shield en vond deze destijds fantastisch. Waterdicht, warmere voeten en reflecterend. Helaas heb ik die weg moeten geven, maar ik zou graag een nieuw paartje er voor terug krijgen. Ook voor het hardlopen, nog een baselayer en een hoofdband van Asics. De baselayer heb ik al en zit zo ontzettend lekker dat ik deze altijd aan wil, een tweede zou dus niet verkeerd zijn. Zodra het wat kouder wordt, krijg ik ontzettend snel last van mijn oren, ik vind het daarom fijn om er iets overheen te doen. Een muts vind ik niet lekker zitten, op de één of andere manier past het nooit, te dik haar? Een hoofdband vind ik daarom perfect, je kunt eenvoudig een knotje dragen en er toch nog enigszins vertoonbaar uit zien. De Jogha short lijkt me ideaal voor Bikram Yoga, ook deze staat al een tijdje op mijn wishlist, maar eigenlijk heb ik een prima shortje van H&M. Luxe probleem dus. En als laatste een kettlebell van 8kg. Ik heb er al eentje van 10kg en eentje van 16kg is onderweg. De 10kg is net iets te zwaar voor arm- en schouderoefeningen, dus 8kg zou daar perfect voor zijn.

Lifestyle wishlist

Untitled-3

Ook al heel lang op mijn verlanglijstje staat een mooie zwarte hoed. Ik heb al een aantal keer eentje gepast, zelfs besteld en weer teruggestuurd. Ik heb best een groot hoofd waardoor niet alle hoeden passen en daarbij zijn ze het elke keer net niet. Maar ik ga gewoon door met mijn zoektocht, want wil persé een mooie hoed. Vind dat heel classy! Ook in de accessoire hoek is een portemonnee van Fab. en een ring van Ivy&Liv. Mijn portemonnee valt van ellende bijna uit elkaar, maar ik ben heel kritisch op wat ik wil. Hij moet niet te groot, niet te klein zijn, een kek printje hebben en veel vakjes bevatten. Deze van Fab. lijkt aan mijn eisen te voldoen. Ik draag nooit heel veel sieraden, maar ik vind grote ringen echt heel gaaf. Deze ring is 2cm breed, opvallend, maar toch ook chique. Love it! Qua persoonlijke verzorging zou ik heel graag een Revitalash serum willen. Ik ben gezegend met korte, blonde stompjes als wimpers en zou ontzettend graag willen proberen om deze te laten groeien. Dit wondermiddel zou daar bij moeten helpen. Ook staat een mooie blush van MAC op mijn verlanglijstje. En als laatste twee items voor in de keuken; een vijzel en het kookboek Jamie in 15 minuten. De vijzel is ook typisch zo’n item wat al heel lang op mijn wishlist staat, maar nooit koop. Ik verwacht namelijk niet dat ik deze heel vaak zal gebruiken, maar vind het mooi in de keuken staan. Het kookboek van Jamie hoor ik ontzettend goeie verhalen over en wil nu niet een lekker prakkie in 15 minuten op tafel hebben?

Hebben jullie een wishlist of heb ik jullie op ideeën gebracht? 

3 Comments

Froukelien 17 december 2014 at 22:35

I love Jamie in 15 minuten. Het meest gebruikte kookboek hier thuis! Alleen duurt het koken van de gerechten toch al gauw 3 kwartier in plaats van 1… ;)

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 18 december 2014 at 10:32

Ja dat geloof ik ook wel. Want je moet vaak ook alles nog snijden enz. Of je moet heeeeel snel zijn!

Reply
Eline 17 december 2014 at 12:13

Ik gebruik mijn vijzel best regelmatig, zeker 1 keer per week! En hij staat idd mooi ;) Leuke wishlist heb je!

Reply

Leave a Comment