Personal

Leuke dingen in de maand Maart

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 1 april 2017 0 comments
weekend zuid limburg

Tijd geleden dat ik mijn favorieten heb gedeeld, maar omdat ik toch heel regelmatig leuke dingen doe en ontvang, wil ik deze rubriek weer in het leven roepen. Hierin belicht ik toffe dingen die ik heb gedaan, of leuke dingen die ik heb ontvangen die niet persé terug komen in een uitgebreide blog.

Weekendje Zuid-Limburg

Er komt nog een uitgebreide blog over online, maar heel onverwachts ben ik dit weekend in Zuid-Limburg en ik vind het nu al helemaal leuk! Even helemaal niks, behalve lekker actief zijn en gezelligheid met mijn vriend. Hoogtepunt van het weekend was toch wel de 76km die we op de racefiets hebben afgelegd. We hebben lus 3 van de Amstel Gold Race gedaan en met een klein stukje verkeerd rijden kregen we wat extra kilometers dus kado. Ik al een aantal maanden niet gefietst (ben niet zo’n winterfietser) en met alleen 30 fiets kilometers in de benen was dit een pittige kluif maar een hele toffe ervaring!

weekend zuid limburg

DRINKmaple

Een nieuw drankje in het land: maple water, oftewel water van de esdoornboom. Het water wordt direct getapt van de esdoornboom en is extra hydraterend en zit bomvol vitamines en mineralen. Het doet mij een beetje denken aan kokoswater, maar dan minder zoet. Klopt ook wel, want het bevat de helft minder zoet. Ik vind dit vooral een topdrankje om na het sporten te drinken als je zin hebt in een smaakje en je lichaam vraagt om goede hydratatie. DRINKmaple is o.a. te koop bij Vitaminstore.

DRINKmaple

Adidas Ultra Boost X

Adidas heeft weer een nieuwe Boost schoen aan hun collectie toegevoegd, dit keer specifiek voor vrouwen ontworpen. De schoen is ontworpen om te reageren op hoe je voet beweegt tijdens het lopen, met een zwevende voetboog en een adidas Primeknit-bovenwerk dat de voet van landing tot afzet nauw blijft omsluiten. De Ultra Boost X belooft extra goed te dempen en een eindeloze energie te geven. Verkrijgbaar voor €169,95 bij o.a. Adidas.

Adidas Ultra Boost X

Vacublend

Wellicht heb je het artikel al gelezen, maar ik heb een nieuw keukensnufje mogen toevoegen aan mijn collectie; de Vacublend! Een blender die eerst vacuüm zuigt er vervolgens gaat blenden, met als gevolg een super zachte smoothie. Ik was heel sceptisch, maar het is echt anders dan anders. Super lekker! Het kost wat, maar dan heb je ook wat. €499 bij o.a. Vacublend.

vacublend

Hunkemöller Sportswear

Een klein tipje voor als je op zoek bent naar betaalbare sportkleding; Hunkemöller. Tijdens de opening van de flagshipstore in Amsterdam maakte ik opnieuw kennis met de sportkleding en ik ben enthousiast. Het ziet er goed uit, is betaalbaar en niet geheel onbelangrijk; alles blijft goed zitten en zakt niet af. Het meest fan ben ik van mijn nieuwste tight (€32,99); hij schijnt niet door en zakt niet af. Perfect voor CrossFit en een leuke bijkomstigheid: ik krijg super veel complimentjes! De sportcollectie shop je hier.

hunkemoller sportswear

Primal Pantry

Ik blijf altijd op zoek naar nieuwe, lekkere tussendoortjes. Primal Pantry zijn nieuwe repen die zijn gebaseerd op de Primal Lifestyle. Een principe dat uitgaat van onbewerkte, rauwe ingrediënten – die beschikbaar waren in de tijd van onze voorouders in de Oude Steentijd (het Paleolithicum). Geen granen dus, geen peulvruchten en geen bewerkte voeding. De koudgeperste repen zijn gemaakt van rauwe ingrediënten; fruit, noten en wat specerijen of cacao. Mijn favoriet is Coconut Macademia. De repen zijn voor €1,75 o.a. verkrijgbaar bij Albert Heijn.

primal pantry

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment