Feiten & FabelsFood

Amerikaanse cups van Dille & Kamille

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 8 februari 2014 0 comments
DSC01192_bewerkt

Ik speur altijd het hele internet af voor lekkere recepten en kom daar logischerwijs ook vaak uit op Amerikaanse websites. Hier gebruiken ze andere maten dan in Nederlands, dus het soms een beetje uitvogelen hoeveel gram of mililiter iets is. In bakproducten worden vaak ‘cups’ gebruikt. 

Laats was ik bij mijn favoriete winkel Dille & Kamille en daar vond ik een set van 4 cups: 1/4 cup, 1/3 cup, 1/2 cup en 1 cup. Ook staan hier de mililiters op. De twee grootste pannetjes kun je ook als boterpannetjes gebruiken. Ideaal als je bijvoorbeeld alleen een eetlepel kokosolie voor een recept moet smelten. 
De prijs is €7,95. Een prima prijs voor een super tool vind ik! Heb je geen Dille & Kamille in de buurt, dan kun je ze ook online bestellen.
En nee, dit is geen reclame maar gewoon iets waar ik heel enthousiast over ben!

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment