Hotspots & Travel

3x koffie drinken in Den Haag

posted by Amanda 11 februari 2018 0 comments
koffie drinken in den haag

♥ Blog geschreven door Amanda ♥

Een jaar of vier geleden dronk ik koffie met suiker en melk. Kinderkoffie, zo noemde een collega het. Ik besloot om cold turkey van kinderkoffie naar zwart te gaan. Niet de lekkerste manier kan ik je vertellen. Maar inmiddels ben ik zwarte koffie helemaal gewend en kan je me er oprecht blij mee maken. Waar ik koffie drink? Het liefste buiten de deur, lekker bijkletsen met iemand in een leuke omgeving. Er zijn best wat koffietentjes in Den Haag, maar ik tip graag drie van mijn favorieten; waar kun je nu het beste koffie drinken in Den Haag?

SamSam

SamSam zit op het Noordeinde (centrum), een gezellige straat met onder andere galerieën en restaurants. Bij binnenkomst word je verwelkomd door personeel dat altijd in is voor een praatje. De hotspot heeft een moderne look and feel. Op het zitje voorin kan je genieten van wat er zich op het Noordeinde afspeelt. De koffie is heerlijk en je kunt er ook terecht voor ontbijt of lunch. Omdat zoete baksels ook op de kaart staan, hangt er vaak een heerlijke geur. Zie dat taartje bij de koffie dan maar eens te weerstaan ;-)

SamSam Noordeinde 162

koffie drinken in den haag  

Eef

Eef zit wat verder van het centrum af maar is zeker de moeite waard. Het voelt aan als een huiskamer; de sfeer is knus en gezellig. Pluspunten zijn de strakke inrichting en grote ramen waardoor er veel licht naar binnenkomt. Je kan hier wat drinken maar mocht je niet ontbeten of geluncht hebben dan kan dat hier ook. En dat tegen fijne prijzen. Iedere laatste zondag van de maand is er Singer Sunday en wordt er live muziek gedraaid. Leuk!

Eef Van Bylandtstraat 92

koffie drinken in den haag

Pim Coffee Sandwiches & Vintage

Pim en ik hebben het altijd leuk samen. Zodra het zonnetje schijnt, vind je me er buiten op het terras. De koffie is er – uiteraard – heerlijk en ze hebben diverse melksoorten (soja, halfvol, amandel kokos en haver). Loop vooral ook even naar de vitrine voor een epic stukje taart. Naast eten en drinken kan je hier ook een vintage woonaccessoire scoren. Enne, lucky us: er zijn twee vestigingen!

Pim Coffee Prins Hendrikstraat 113 & Wagenstraat 144

koffie drinken in den haag

Ben jij bekend met een van deze Haagse hotspots waar je kunt koffie drinken? Of wil je meer weten? Laat dan vooral een comment achter!

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment