Lifestyle

Powerfood van Rens Kroes

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 5 juli 2014 2 Comments
powerfood rens kroes

Een aantal mensen zullen het kookboek van Rens Kroes – Powerfood – al wel kennen, maar ik vind hem zo goed tot nu toe dat ik er wel even aandacht aan moet besteden. Ik kocht mijn boek een paar weken geleden op EkoTown. Voor wie Rens Kroes niet kennen: ja, het is het zusje van. Sinds een jaar heeft ze haar eigen foodcoaching-praktijk en weet zo dus alles van gezond en lekker eten. Het boek is zoals ze zelf zegt: een verzamelijk van my favorites.

Van ontbijt tot diner, snacks, smoothies en spreads; je vindt het allemaal terug in het boek. Daarnaast vertelt Rens over het effect van verschillenden groenten, superfoods en andere ingrediënten. Ik vind het een super interessant boek, alles wat ik tot nu toe heb gemaakt smaakte voortreffelijk, dus kan niet wachten tot ik alles heb geprobeerd.

Het viel mij op dat Rens veel kookt met geelwortel (kurkuma). Ik heb dit wel in huis, maar gebruikte het niet supervaak. Maar het is een heel veelzijdig kruid (beetje kerrieachtig) wat ontstekingsremmend effect heeft, acne verhelpt en de lever ontgift. Ze gebruikt het zowel in diner gerechten als drankjes.

Kijk even mee wat ik zoal maakte; voordat ontbijt, echt goddelijk!

powerfood rens kroes

 

powerfood rens kroes

powerfood rens kroes

powerfood rens kroes

Je kunt Powerfood o.a. kopen bij Bol.com voor €19,99.

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

2 Comments

Avatar
Marijke 6 juli 2014 at 12:23

Die gevulde courgettes zien er heerlijk uit!

Reply
Avatar
Eline 5 juli 2014 at 09:53

Ik gebruik ook veel kurkuma, ben er dol op!

Reply

Leave a Comment