Persoonlijk

Jouw mening gevraagd!

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 22 november 2015 6 Comments
SONY DSC

Volgende week bestaat Eat.Run.Love. alweer twee jaar. Dagelijks werk ik met plezier aan de blog en geniet ik van de interactie met jullie, de positieve comments die ik krijg en de maandelijkse groei van de blog. Maar ik wil ook graag kritisch zijn naar mezelf toe en een aantal dingen verbeteren aan de blog waardoor de site nog leuker wordt voor jullie! En hoe kan ik dat beter doen dan met behulp jullie feedback?

Ik heb daarom een korte enquête gemaakt met een aantal vragen om jullie een beetje beter te leren kennen, maar ook om te ontdekken waar jullie naar op zoek zijn. Wat vinden jullie leuk, wat zou er meer op de blog mogen komen en wat vinden jullie juist minder leuk?

Deze feedback ga ik gebruiken om de komende maanden de blog nog leuker en interessanter te maken om zo nog beter aan jullie behoefte te kunnen voldoen. Ik zeg bewust maanden, omdat ik een super drukke fulltime baan heb; ik besteed elk vrij uurtje aan de blog, maar weet ook hoeveel tijd het kost. Soms moet ik al mijn best doen om elke dag een artikel klaar te zetten, het verbeteren van de website zal dus in stapjes gaan!

Ik hoop dat jullie mij willen helpen en 5 à 10 minuutjes de tijd willen nemen om de enquête in te vullen. Alvast bedankt!

Vul de enquête hier in (er opent een nieuw scherm)

En zoals altijd; ik ben super benieuwd naar jullie reacties, dus laat die vooral achter op de blog!

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

6 Comments

Avatar
Irma 22 november 2015 at 14:43

Ingevuld!

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 22 november 2015 at 18:14

Super dank je wel, alle feedback is heel waardevol!

Reply
Avatar
Marvin 22 november 2015 at 11:25

Heb hem ingevuld voor je :)

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 22 november 2015 at 14:05

Dank voor je feedback!

Reply
Avatar
Froukelien 22 november 2015 at 11:07

Waauw 2 jaar alweer! Wat is dat hard gegaan, zowel qua tijd als qua groei. Goed bezig dame! Keep up the good work :) Ik ga de enquete voor je invullen, hoop dat je daar wat aan hebt; de antwoorden van een a-sportieveling ;-)

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 22 november 2015 at 18:13

Dank je wel lief, heb ik zeker wat aan! Alle meningen tellen :)

Reply

Leave a Comment