Sport

Jouw kans om een nieuwe sport te proberen

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 10 april 2015 4 Comments
Vita coco 7 ways

Toeval of niet, maar gisteren schreef ik nog dat het goed is om af en toe wat nieuws te proberen en variatie aan te brengen in je workouts. Op deze manier zet je je lichaam elke keer weer op een andere manier aan het werk. Vita Coco organiseert in samenwerking met 7 partijen op 7 verschillende locaties diverse workouts. Kokoswater is het perfecte drankje tijdens of na een workout en Vita Coco staat daarom ook voor een gezonde en actieve levensstijl.

Super leuk dat zij deze clinics oppakken, altijd al een keertje willen kickboksen, suppen of yoga’en? Dit is je kans en deelname is helemaal gratis. Ik had super graag een paar clinics mee gedaan, maar mijn agenda is echt een ramp volgende week. Omdat ik het toch een te leuke actie vind, deel ik het graag met jullie!

De Vita Coco sportclinics:
Maandag 20 april – Running by Running Girls Groningen
Dinsdag 21 april – Yoga by Lululemon
Woensdag 22 april – SUP by Brunotti & Topsup
Donderdag 23 april – Bootcamp by The Bootcamp Club
Vrijdag 24 april – Kickboxing by Vondelgym
Zaterdag 25 april – Crossfit by Sixforty
Zondag 26 april – Surfing by Hart Beach

Inschrijven kon sinds gisteren via www.7days7ways.nl en kan tot woensdag 15 april. Ik zou er snel bij zijn want vol=vol! Is er iets bij jullie in de buurt waar jullie aan mee zouden willen doen?

Vita coco 7 ways 2

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

4 Comments

Avatar
Marlijn 10 april 2015 at 11:49

Wat leuk, suppen en surfen doe je niet zo snel dus dat is wel heel leuk met zo’n clinic. Bedankt voor de tip!

Reply
Avatar
Danielle 10 april 2015 at 10:40

helaas ben ik niet in nederland, anders had ik graag mee gedaan :)!

Reply
Avatar
Cindy 10 april 2015 at 09:09

Suppen lijkt me te gek. Maar ook hier niet in de buurt. En trouwens: ik heb daar volgende week ook helemaal geen tijd voor. Toffe actie!

Reply
Avatar
Manon 10 april 2015 at 08:27

Leuk initiatief! Helaas zit er niks bij mij in de buurt, anders had ik zeker meegedaan :)

Reply

Leave a Comment