Hotspots & Travel

JACKS || Amsterdam

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 5 november 2017 0 comments
jacks amsterdam

Juicebars schieten als paddenstoelen uit de grond. Amsterdam is sinds een paar maanden ook weer een juicebar rijker. JACKS. Ik bracht er vorige week een bezoekje samen met een vriendinnetje en kwam tot de conclusie dat het een leuk tentje is voor een gezonde maaltijd!

Een gezellige plek

Bij binnenkomst valt het me op dat de muziek wel vrij hard staat. Ik begrijp dat dit bij het concept hoort, maar als je net als ik met een vriendin gezellig wilt lunchen, kan ik je aanraden niet onder een box te gaan zitten! Als je alleen wat haalt, heb je er natuurlijk geen last van en ook als je in het “huiskamer” gedeelte zit heb je er minder last van. Het interieur van JACKS is zo ingericht dat je er lekker kunt relaxen op een bank, kunt werken aan een grote tafel of gezellig met een vriend(in) aan een kleiner tafeltje kunt zitten. Voor ieder wat wils! De gezellig inrichting met veel planten zorgt er in ieder geval voor dat je je direct thuis voelt.

jacks amsterdam

Gezond en lekker eten

Het eten en drinken is natuurlijk uiteindelijk waar het om draait en ook dat zit wel goed. Verse sappen, gezonde shakes, açaibowls en rijkgevulde sandwiches staan op het menu. Alles is vers bereid en sluit helemaal aan op de trend van een gezonde lifestyle. De voedingswaarden zijn uitgerekend en staan zelfs op het menu. Ondanks dat ik daar zelf altijd wat minder op let als ik ergens ga eten, word ik er wel blij van. Het betekent namelijk wel dat JACKS bezig is met wat momenteel speelt in de markt en ook weet wat goed voor je is.

Wij begonnen met een ginger shot (heftig!) en deelden daarna een açai bowl en avo toast. Ook dronken we nog een smoothie met biet, avocado en ananas. Super lekkere combinatie!!! Ik ga nog even proberen of ik dat recept voor jullie kan ontfutselen :)

Mocht jij binnenkort langs JACKS rijden of in de buurt zijn, dan zou ik zeker even een stop maken als ik jou was.

jacks amsterdam

jacks amsterdam

JACKS Juice & Kitchen
Ferdinand Bolstraat 48
Amsterdam
Website

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment