SportWorkout

In zes weken zomerklaar

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 1 juni 2016 3 Comments
In zes weken zomerklaar

Zijn jullie al helemaal klaar voor de zomer? Wil je echt fit & sterk voelen dan is het belangrijk om het hele jaar door goed te trainen. Het is een illusie om te denken dat je in een paar weken een hele transformatie ondergaat. Maar, je kunt natuurlijk wel een aantal weken voor de zomer de laatste de puntjes op de spreekwoordelijke i zetten. Ik voel me voor het eerst in jaren echt sterk & fit en ben dan ook behoorlijk blij met hoe ik nu in mijn vel zit, maar ook ik blijf lekker de hele zomer door trainen.

Samen trainen

Trainen doe ik het liefste samen met iemand. Daarom vind ik CrossFit ook zo leuk, omdat je in een kleine groep het maximale uit de training haalt. Of lekker in het weekend samen met iemand door de bossen of duinen banjeren. Vooral in de zomer vind ik workouts in het park ook heerlijk: vroeg in de ochtend wanneer er nog bijna niemand is, de vogels fluiten en de zon opkomt. Alleen trainen is heerlijk, maar samen haal je er vaak toch net wat meer uit. Je wilt tenslotte niet de eerste zijn die afhaakt, dus wanneer je samen traint houd je het net wat langer vol en ga je ook dieper.

Daarnaast sport je regelmatiger, omdat je een groepje hebt waaraan je je kunt optrekken. En het is ook gewoon echt veel lekkerder. Je kunt elkaar motiveren wanneer de ander er even doorheen zit en na de training ga je lekker ontbijten of lunchen.

In zes weken zomerklaar

Summer Workout in Amsterdam

Wil je bomvol energie aan de dag beginnen? Wil je nog net wat lekkerder of strakker in je vel zitten? Of wil je zes weken lang doelgericht trainen? Het kan allemaal met de nieuwe Summer Workout die Noor & Jill – oprichters van Workout Amsterdam – starten. De focus ligt zes weken lang, twee keer per week op High Intensity en Core training.

Twee keer per week train je van 07.00-08.00 op het Museumplein Amsterdam voor meer energie, een betere conditie en een mooie houding. Daarnaast wordt er wekelijks een online HIIT workout aangeboden die je thuis of in het park kunt doen. Ben je benieuwd naar de progressie die je hebt gemaakt? Er vindt een start- en eindmeting plaats, dus dan kun je naast fysiek resultaat ook resultaat op papier zien. De workouts zijn uitdagend voor zowel de beginnende als gevorderde sporter. Doordat er in kleine groepjes van maximaal 10 personen wordt getraind, kun je uit elke workout alles uit jezelf halen. De workout wordt gestart met een gezonde snack en het programma wordt afgesloten met een ontbijt.

WIN!

De kosten voor deze zesweekse Summer Workout die start op 14 juni bedragen €189 per persoon, maar ik mag deze workout aan twee Eat.Run.Love. lezers plus vriend of vriendin voor de helft van de prijs aanbieden. Dat betekent dus dat je samen met een vriend of vriendin sport voor €189 in plaats van €378. Gewoon, omdat samen sporten leuker en motiverender is!

Laat dus snel een reactie achter waarom jij en jouw vriend of vriendin van dit aanbod gebruik willen maken en wie weet sta jij op 14 juni 7.00 op het Museumplein. Het is dat ik dan op vakantie ben, maar anders was ik er zeker bij geweest. Ik ben namelijk groot fan van ochtendtrainingen, en de trainingen van Jill & Noor!

Jill & Noor zullen trouwens ook één keer per maand een gastblog gaan schrijven voor Eat.Run.Love. dus verwacht de komende tijd korte en effectieve workouts van 15 minuten van Workout Amsterdam op de blog! Mocht je op voorhand al op zoek zijn naar een bepaalde workout, laat het dan zeker weten dan kunnen we dat meenemen. 

In zes weken zomerklaar

Een impressie van de workout die je kunt verwachten:

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

3 Comments

Avatar
Judith 4 juni 2016 at 07:53

Mijn lieve vriendinnetje heeft dit jaar het jawoord gezegd en stapt begin 2017 in het huwelijksbootje. Deze 6 weekse bootcamp zou perfect zijn om haar dress-proof te maken voordat zij naar het altaar mag lopen! :)

Reply
Avatar
Petra Kerkhove 2 juni 2016 at 09:32

Na Rotterdam is mijn crosstraining er een beetje bij ingesprongen, en dat is duidelijk te merken aan mijn snelheid. Mijn lieve collegaatje Is haar vorm kwijt na een stage in China. We willen allebei weer meer gaan doen, maar hebben een stok achter de deur nodig. En dat zou deze aanbieding wel eens kunnen zijn. We wonen allebei niet ver van het museum plein af. En 6 weken knallen, dat zien we wel zitten! Mooie aanbieding!

Reply
Avatar
Rosanne 2 juni 2016 at 07:33

Jaa, precies wat ik nodig heb! Na t krijgen van een kindje vorig jaar ben ik wel weer terug op gewicht, maar ik mis nog steeds de nodige ‘core balance’. Aangezien ik voetbal levert dat de nodige blessures op helaas. Deze workout zou me perfect fit maken voor het volgende seizoen. En ik woon ook nog in de buurt van het Museumplein :) dit zou perfect zijn om samen met een teamgenootje te doen, zodat we samen fit aan t nieuwe seizoen beginnen. Liefs Rosanne

Reply

Leave a Comment