Hotspots & Travel

Hotspots in Rotterdam

posted by Amanda 7 juni 2018 0 comments
hotspots in rotterdam

♥ Blog door Amanda 

Half mei ging ik een weekend naar Rotterdam met vriendinnetje Danielle. Rotterdam is echt één van m’n favoriete steden. Het is ruim, lekker multiculti, er zijn verschillende parken en nieuwe hotspots poppen als paddenstoelen uit de grond. En laat dat laatste nou net iets zijn waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik tip je graag de volgende vier.

Amy’s Frozen Yoghurt

We trapten het weekend af met een bezoek aan de Markthal. Wat een leuke plek is dat toch! Je kan er een drankje doen, verse producten kopen en bij bijna elke stand iets proeven. Wij besloten voor een frozen yoghurt van Amy’s te gaan. Heerlijk fris, yoghurtijs met toppings naar keuze.

Amy’s Frozen Yoghurt
Markthal
Website

hotspots in rotterdam

PIX 

Met een graad of 25 buiten en verschillende soorten sangria op de kaart hoefden we niet lang na te denken over wat we moesten bestellen, salud! PIX staat bekend om haar cocktails en pintxos, kleine tapas aan een stokje. Ons oog viel echter op de nachos en met een Spaans muziekje op de achtergrond was het heerlijk vertoeven bij deze bar. Ook perfect voor de vrijdagmiddagborrel!

Pix
Pannekoekstraat 76-78
Website

hotspots in rotterdam

Mainport hotel

We verbleven in het Mainport hotel, een heerlijk luxehotel met wellness en zwembad. Maar waar we toch wel het meeste naar uitkeken was – hoe kan het ook anders – het ontbijt. Na heerlijk te hebben uitgeslapen en in de sauna te zijn geweest, schoven we aan op het terras. Ontbijten kwam eerder neer op brunchen en we genoten van croissantjes, pannenkoeken, vers fruit, mmm!

Mainport Hotel
Leuvehaven 77
Website

hotspots in rotterdam

Op Het Dak 

De naam zegt het al, voor deze hotspot moet je even omhoog. Zeven verdiepingen om precies te zijn en dan sta je in een groene tuin met uitzicht over de stad. Super leuk! Bij Op Het Dak kan je ontbijten en lunchen en alles wordt puur en vers geserveerd. De ingrediënten zijn seizoensgebonden, komen uit eigen tuin en van leveranciers uit de regio.

Op Het Dak
Schiekade 189
Website

hotspots in rotterdam

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment