Hotspots & Travel

Hotspots in New York

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 2 maart 2014 2 Comments
hotspots new york
Zoals jullie weten was ik inmiddels alweer een paar weken geleden in New York. Net nadat ik terug was vroeg Kim van CityStyleGuide of ik het leuk vond om een paar hotspots op te noemen in mijn favoriete stad. Maar natuurlijk!  Het artikel verscheen afgelopen vrijdag op haar blog, maar omdat ik niet uitgesproken raak over New York, deel ik het ook graag nog een keer hier!

Favoriete park
“Central Park staat absoluut op nummer 1. In de zomer kun je hier de hele dag chillen, hardlopen en fietsen. Nu fietsten we door een magisch wit park. Nog steeds waren er superveel hardlopers en natuurlijk ontbrak de bekende ijsbaan niet. Wat ik ook een erg leuk park vind, is Bryant Park vlak bij Times Square. Een klein parkje tussen hele hoge gebouwen, met aan de rand van het park tafeltjes en gratis WiFi. Perfect om in de zomer even bij te komen.”

Healty lunch
“Bij The Butcher’s Daughter kun je niet alleen heerlijke gezonde sapjes drinken, maar ook heel lekker lunchen. Midden in Soho, op de kruising van twee drukke straten, vind je dit superhippe tentje met alleen maar verantwoorde producten op de kaart. Een menukaart vol gezonde versgeperste sapjes, naar keuze aan te vullen met fruit, groente en/of superfoods! Voor een halve, zeer smaakvolle, liter betaal je 9 dollar, wat ik heel redelijk vind. In dit artikel op mijn blog lees je precies wat wij aten.
(The Butcher’s Daughter, 19 Kenmare ST. NYC)
 
Trendy Koffie
Een ander heel leuk adresje is Toby’s Estate Coffee in Williamsburg (Brooklyn). In deze trendy koffiebar kun je de hele middag lekker relaxen voor de grote ramen, een boekje lezen of gebruikmaken van de gratis WiFi. Het makkelijkste is om vanaf Manhattan de metro te pakken naar Williamsburg.” (Toby’s Estate Coffee: Williamsburg, 125 North 6th Street, Brooklyn, New York)

Secret place
“Whole Foods! De biologische supermarkt is enorm! Te vinden op een aantal plekken in NYC en nog niet zo bekend bij de toeristen. Van de buitenkant ziet het eruit als een doodnormale supermarkt, maar eenmaal binnen waan je je in een biologisch paradijs. Alle producten zijn raw of biologisch. Naast de ‘supermarktproducten’ en vele superfoods, vind je er ook een enorm saladebuffet. Voor een schappelijke prijs kun je zelf een heerlijke salade samenstellen. Heb je daar geen zin in? Dan pak je een lekker soepje van het soepbuffet of een heerlijke zoetigheid van het dessertbuffet. Aanrader: Na het afrekenen boven in het restaurant lekker wat drinken!”
(Whole Foods market, diverse locaties)

Lees de overige hotspots die ik noemde hier!

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

2 Comments

Avatar
Irene 2 maart 2014 at 18:25

Ik ben ook helemaal weg van Whole Foods. Handige plek om te gaan eten als je in je eentje in New York bent en niet naar een restaurant wilt.

Reply
Avatar
Jessica 2 maart 2014 at 21:23

Hi Irene, ja dat is zeker een handige plek om alleen te eten en bovendien gezond!!! Ik ben zelf nog nooit alleen in New York geweest, maar lijkt me heerlijk.

Reply

Leave a Comment