Hotspots & Travel

The Butcher’s Daughter || New York

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 13 februari 2014 1 Comment
the butchers daughter
Zoals jullie weten was ik afgelopen week in New York, en daar bezochten we The Butcher’s Daughter, een juice bar die zeker een plekje verdient in de Hotspots lijst. Als je binnenkomt in het kleine hoekrestaurantje, heb je direct al een goed gevoel. Langs de ramen zijn barren met hoge krukken, in de hoek bevindt zich de open keuken/bar en daartussen staan nog een aantal tafeltjes. Wij hadden de mazzel en konden aan de drie laatste plekjes aan het raam zitten. Hier hadden we direct uitzicht op een gezellige straat in Soho.

The butcher's daughter New York

20140207_130607_bewerkt

In The Butcher’s Daughter vind je een volle kaart met diverse sappen, met of zonder superfoods, en gezonde maaltijden. Alles is vegetarisch en veel gerechten zijn veganistisch en zonder gluten. We kozen alle drie een andere sap (volle, glazen flessen!), deelden crudit√© met hummus en aten salade en een broodje.

20140207_132303_bewerkt
De sappen van links naar rechts: Mandarijn, sinaasappel, wortel – Ananas, jicama (knol), limoen – Grapefruit, kurkumawortel, 2 soorten citrusvruchten, peer, honing, bijenpollen.

20140207_132230_Bewerkt
Quinoa met babyspinazie, geroosterdebiet, cashew ricotta, walnoten en balsamicodressing.

The butcher's daughter New York

Mocht je in New York zijn en houden van een gezonde lunch, dan is The Butcher’s Daughter zeker een bezoekje waard!

The Butcher’s Daughter
19 Kenmare Street
New York 

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

1 Comment

New York || Juice Generation - Eat.Run.Love. 25 september 2014 at 07:00

[…] in New York, reageerde enthousiast om te bloggen. Ik vind New York te gek, schreef al eerder over The Butcher’s Daugther! Omdat ik weet dat veel mensen New York hoog op hun wishlist hebben staan, of misschien zelfs wel […]

Reply

Leave a Comment