Hotspots & Travel

MAMMY coffeeburgers || Milaan

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 3 juni 2014 3 Comments
mammy coffee burger

Toen we zaterdagochtend wakker werden in Milaan besloten we nog even op pad te gaan voor we het appartement uit gingen. Madelon was al vaker in Milaan geweest, dus zij wist dat Naviglio een leuke wijk was om heen te gaan, gelegen ten zuidwesten van het centrum. En dat had ze niet verkeerd, deze wijk staat bekend als één van de leukste van Milaan. Het voelt eigenlijk als een stadje op zich, met een kanalenstelsel en gezellige straatjes.

Wij besloten gewoon wat rond te lopen en kwamen al snel langs MAMMY coffeeburgers, volgens mij was het tentje net open want er zat nog niemand binnen en ze waren druk aan het opstarten. Maar het zag er zo gezellig, hipsterachtig uit dat we besloten naar binnen te gaan. Geen verkeerde keus! We kwamen terecht in een rommelig maar gezellig restaurantje met op de kaart Italiaans en Colombiaanse koffie. Ook maken ze naar wens verse juices die niet op de kaart staan. Je kunt er terecht voor lunch en diner, maar wij gingen alleen even koffie en een sapje drinken omdat het nog erg vroeg was. De kaart zag er wel goed uit met de lekkerste (vega)burgers.

mammy coffee burger

mammy coffee burger

mammy coffee burger

We besloten ons te verrassen qua sapje, Anna had alleen haar wens voor wortel & gember doorgegeven. Het resultaat was een heerlijk, frisse juice met wortel, bieten, bleekselderij, gember, appel, sinaasappel en citroen. Veel ingrediënten, maar te lekker! Ik ga deze zeker een keer proberen na te maken.

Mocht je in Milaan zijn, ga dan zeker even naar Naviglio. Vanaf het station Porta Genova loop je zo de straat in waar MAMMY coffeeburgers zit (zorg dan wel dat je aan de voorkant bij de trammetjes staat).

MAMMY coffeeburgers
Vigevano 9
20144 Milaan

 

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

3 Comments

Avatar
Burgertrut 4 juni 2014 at 13:08

Oeiii klinkt goed!

Reply
Avatar
capucina 3 juni 2014 at 16:34

Ziet er lekker uit! Nu heb ik zin in een burger :p

Reply
Avatar
Madelon 3 juni 2014 at 08:39

Oeh! Ik wil weer terug naar MAMMY voor zo’n lekker sapje! En dan neem ik er deze keer gelijk een goede vega burger bij! :)

Reply

Leave a Comment