SportWorkout

H&M sport AW15

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 28 juli 2015 1 Comment
HM AW15

Langzaamaan druppelen de nieuwe collecties weer de winkels in, en dat betekent dat we ons ook weer kunnen verlekkeren bij alle mooie sportkleding. Wanneer je op zoek bent naar wat meer budget sportkleding, dan moet je bij H&M zijn. Hip, betaalbaar en kwalitatief goed. Dat laat de nieuwste H&M sport AW15 collectie ook weer zien. De collectie is hebberigmakend, maar ze hebben dan ook goed afgekeken bij grote merken als Nike. Ik vind dat veel items verdacht veel weg hebben van de huidige en voorgaande collecties van andere grote merken. Beter goed gejat dan slecht bedacht zullen we maar zeggen. Ben je op zoek naar kwalitatief en betaalbare sportkleding, dan moet je zeker weer even bij H&M kijken dit seizoen.

Nog één tip van mij; kies een tight uit met touwtjes als je wilt gaan hardlopen in de broeken van H&M! Deze zijn vaak net iets duurder, maar blijven een stuk beter zitten weet ik uit ervaring.

HM AW15

HM AW15

HM AW15

HM AW15 HM AW15 HM AW15 HM AW15

HM AW15

De rugtas vind ik te gek en ook super handig in Amsterdam op de fiets – het is dat ik al een rugzak heb – en ook de sportbh’s en laag uitgesneden top gaan op mijn wishlist.

Oh ja, voor de mannen ziet de collectie er ook goed uit! Vind sowieso de foto’s erg mooi geschoten.

Wat vind jij van de collectie?

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

1 Comment

Avatar
Eline 29 juli 2015 at 17:23

Oeh ik vind alledrie de leggings mooi <3

Reply

Leave a Comment