SportSportswear & gear

Herfstcollectie Nike met Karlie Kloss

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 13 juli 2014 0 comments
Karlie Kloss Nike

Laatst schreef ik al over de nieuwe sport beha collectie van Nike, nu heb ik beelden van de nieuwe herfstcollectie. Ik kan er niks aan doen, maar word echt hebberig van deze collectie (overigens, van welke Nike collectie niet). De outfit op de hoofdfoto vind ik echt fantastisch, ik rende (figuurlijk) naar de webwinkel voor het haarbandje maar kon hem nog niet vinden. Sinds mijn haar weer korter is, zou een haarband niet vervelend zijn en waarom dan niet direct een stylish verantwoorde?

In deze nieuwe herfstcollectie – waarin topmodel Karlie Kloss de hoofdrol speelt – vinden we kleding en footwear voor verschillende trainingen en voor de momenten voor en na die trainingen. Van yoga sessies, tot High Intensity Training of een run, hedendaagse atletes doen het allemaal. Precies waar ik zelf ook van houd, afwisseling is het belangrijkste en houdt je lichaam scherp!

Beelden zeggen meer dan woorden, dus kijk mee naar de nieuwe collectie en vooral weer gave campagne beelden! Overigens is de collectie vanaf 1 juli al in de winkels te vinden.

Karlie Kloss Nike

Karlie Kloss Nike

Karlie Kloss Nike

Karlie Kloss Nike

Karlie Kloss Nike

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment