Feiten & FabelsFood

Healthbox met maandelijks gezonde producten

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 19 juli 2015 0 comments
healthbox

Elke maand een box met healthy producten, daar kun je mij wel warm voor krijgen. Ik ben dol op het uitproberen van nieuwe producten. Afgelopen maand mocht ik de Healthbox in ontvangst nemen, een box waarin maandelijks in ieder geval een pot natuurlijke multivitamine zit. Daarnaast ontvang je nog 4 of 5 producten zoals een gezond ontbijt, tussendoortjes, natuurlijke huidverzorging, sportgadgets en andere producten op het gebied van een gezonde lifestyle. De inhoud van de box is elke maand weer een verrassing en voor iedereen die houdt van een gezonde levensstijl.

https://healthbox.nl/

Afgelopen maand is de eerste box gelanceerd, en ik moet zeggen dat ik er erg enthousiast over ben. In deze box zat een pot Soft Multi – een multivitamine die vooral geschikt is bij geestelijke inspanning en vermoeidheid -, een pot kokosolie, een zak chiazaadjes, een ontbijtje van GRØD, tussendoortje van Bites We Love, een mini blackroll en een tube gekleurde dagcrème.

Kokosolie en chiazaadjes komen altijd van pas. GRØD was ik al tijden heel benieuwd naar (nog steeds, want heb het door de warmte nog niet geprobeerd). En een mini blackroll is ook handig. Deed me vooral herinneren dat ik echt vaker weer mijn foam roller moet gebruiken. Heb ik ook als tip gekregen van mijn trainer om mijn rug soepeler te maken, nu echt nog regelmatig gaan doen. De dagcrème werd ik persoonlijk niet zo heel warm van van, maar dat komt omdat ik heel erg gehecht ben aan mijn eigen routine.

De waarde van de box ligt altijd rond zo’n €50 en kost per maand €24,95. Het is altijd mogelijk om je abonnement stop te zetten. Ook superleuk om kado te geven.

www.healthbox.nl

https://healthbox.nl/

*** Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd, dit neemt niet weg dat ik achter de geschreven content sta.***

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment