Lifestyle

Havermoutje

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 8 februari 2015 4 Comments
havermoutje review

Havermout is hot, dat weten Pascalle en Matthijs als geen ander. Onder @havermoutje posten ze elke dag een ander haverrecept op Instagram. Dagelijks worden de volgers verrast met frisse foto’s met de lekkerste creaties. Havermout is helemaal niet saai en is een basisingrediënt voor elke maaltijd van de dag; van ontbijt tot tussendoortje en diner. Het succes voor hun Instagram profiel en blog leidde logischerwijs tot het schrijven van een boek bomvol recepten met haver: Havermoutje en ik ben fan!

havermoutje review

Het boek start met basisinformatie en uitleg over haver, daarna vind je een aantal basisrecepten in het boek; van havermout tot havermeel en havermelk. Verder is het logisch opgedeeld in ontbijt, lunch, snacks en diner. 70 havermoutrecepten van pasta tot pannenkoek, ik wist van gekkigheid niet waar ik moest beginnen. Ik wil het liefste alles uit het boek maken, maar je moet ergens beginnen dus ik begon met het maken van een haverbrood met hazelnoten, rozijnen en kaneel. Toevallig had ik alle ingrediënten in huis en het is het perfecte tussendoortje voor doordeweeks.

havermoutje review

havermoutje review

Achterin het boek vind je heel overzichtelijk een index met foto’s om snel een recept te vinden. Ideaal! Ik verzamelde de recepten die mij het lekkerste lijken, maar kon wel blijven klikken. Als je houdt van havermout en kokkerellen, dan zeg ik kopen!

Havermoutje is te koop bij Bol.com voor €19,99

havermoutje review

havermoutje review

havermoutje review

havermoutje review

havermoutje review

havermoutje review

havermoutje review

havermoutje review

havermoutje review

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

4 Comments

Alles over havermout - Eat.Run.Love. 14 februari 2015 at 07:02

[…] havermout een veelzijdig ingrediënt is om mee te koken, wordt nog eens benadrukt in het boek Havermoutje. En door dagelijks een portie havermout te eten, zouden we gezonder en langer kunnen kunnen […]

Reply
Avatar
Anna 9 februari 2015 at 08:49

wat ziet er allemaal lekker uit,ik ben nieuwsgierig naar alle recepten!

Reply
Avatar
Nathalie 9 februari 2015 at 08:03

Het lijkt me een heel fijn boek om te hebben! Alles ziet er super lekker uit!

Reply
Avatar
Josianne 8 februari 2015 at 09:33

Ik vind havermout lekker, maar ik kom eigenlijk niet verder dan het hele standaard ontbijt haha. Dit boek zou een goede hulp daarvoor zijn!

Reply

Leave a Comment