SportSportswear & gear

Hartslagmeter op je sportbeha

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 27 november 2014 8 Comments
hartslagmeter op sportbeha

Victoria’s Secret lanceerde gisteren wel een hele innovatieve sportbeha; eentje met een geïntegreerde hartslagband waar je een eigen hartslagmeter op kan klikken! Het is dat er geen Victoria’s Secret in de buurt zit (op Schiphol na, maar daar wordt geen sportswear verkocht volgens mij), anders was ik direct naar de winkel gerend. Ik loop sinds een tijdje met een hartslagmeter, maar loop er altijd mee te stoeien. Hij is eigenlijk een beetje groot waardoor ik hem onder mijn sportbeha moet proppen omdat hij anders afzakt en ik krijg er schuurplekjes van, niet charmant en bovendien niet prettig. Dit lijkt me dus echt ideaal, er zit een hartslagband in de sportbeha van Victoria’s Secret verwerkt die compatible is voor hartslagmeters van bekende merken. Ik ga er dus vanuit dat mijn Garmin hartslagmeter er ook oppast.

Net als bij een normale hartslagband, maak je de elektroden een beetje vochtig om hem daarna tegen je huid te drukken. Vervolgens klik je de hartslagmeter op de puntjes. Na afloop kun je deze er weer afhalen en de sportbeha gewoon in de was doen. De sportbeha is zoals Victoria’s Secret zelf zegt perfect voor high impact workouts door maximum support en heeft een super-soft elastische band voor comfort en bewegingsvrijheid.

De sportbeha kost in de webshop $75 (omgerekend €59,95), niet heel goedkoop, maar door de functionaliteit heb ik het er zeker voor over. Beetje jammer alleen dat verzenden best duur is. Mocht iemand dus een keer samen met mij iets willen bestellen of naar US gaan, dan houd ik me aanbevolen!

hartslagmeter op sportbeha

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

8 Comments

Avatar
Simone 28 november 2014 at 20:26

Via Sportbeha.com zie ik 2 leuke modellen met de hartslagmeter geïntegreerd in sport bh’s. Ik heb goede ervaringen met deze website
http://www.sportbeha.com

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 28 november 2014 at 21:14

Ook een goede tip, thanks!

Reply
Avatar
Eline 27 november 2014 at 14:27

Dat is wel echt heel handig zeg!

Reply
Avatar
Stacey 27 november 2014 at 09:41

Jaa die wil ik ook! Helaas ga ik pas half april naar de US….

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 27 november 2014 at 09:56

Mocht ik hem tzt nog niet in mijn bezit hebben, dan mag je hem wel voor me mee nemen :D

Reply
Avatar
Gill 27 november 2014 at 09:11

Als je er één in Nederland zoekt, Purelime heeft al heel lang zo’n bh met hartslagmeter ;-)(http://www.purelime.nl/product/hrm-sportbh/)

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 27 november 2014 at 09:58

Meen je niet! Dat is een goede tip, thanks :)

Reply
Avatar
Linda 27 november 2014 at 07:32

Ik zag dezr gister online en heb gelijk op de webshop gekeken :) misschien ga ik deze zomer na Amerika dan ga ik hem zeker halen :)

Reply

Leave a Comment