SportWorkout

Gratis bootcamptraining met Scheckter’s Sunrise Project

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 4 november 2014 5 Comments
scheckters sunrise project

Het Vondelpark in Amsterdam staat de komende vijf weken op donderdagochtend in het teken van een gratis workout onder leiding van sportcoaches Rüben en Aäron Spapens. De workout is een initiatief van Scheckter’s, een nieuwe biologische energy drink met alleen natuurlijke ingrediënten. Iedere week reist er een andere Amsterdamse DJ af naar het park om een opzwepende set weg te geven en de dag te beginnen met een positieve energy boost door een uur lang te rennen, springen en dansen tijdens een Silent Disco.

Brandmanager Maaike van Scheckter’s in Nederland vertelt:
“Met het Scheckter’s Sunrise Project willen we iedereen een positieve energy boost geven. En hoe kan dat beter dan aan het begin van de dag even helemaal los te gaan op muziek? Deze workout is de manier om je hoofd leeg te maken en de dag te beginnen met positieve energie.”

De training start om 6.30 en duurt een uur; zo weet je in ieder geval zeker dat je fit de dag begint! De muziek is tijdens de workout via een livestream te horen op de gratis Scheckter’s Sunrise Project app. Vergeet niet de eigen oordopjes mee te nemen, anders hoor je de muziek niet. Na afloop krijg je de mogelijkheid om een Scheckter’s Energy Drink te proeven.

scheckters sunrise project

Woon je niet in Amsterdam? Je kunt de workout ook vanuit huis mee doen via de app. En ben je niet zo’n vroege vogel? Doe dan eens de 7 minute workout die na de vroege sessie wordt opgenomen, deze is op elk moment van de dag te bekijken.

Via de Facebookpagina van Scheckter’s kun je laten weten of je komt.

Mij lijkt het ontzettend leuk om komende weken een keer te gaan, wie is er ook van plan om te gaan?

scheckters sunrise project

scheckters sunrise project

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

5 Comments

Avatar
Ester 4 november 2014 at 11:55

Om vanuit Brussel naar Amsterdam te komen gaat me iets te ver, maar ik vindt het een topinitiatief!

Reply
Avatar
Eline 4 november 2014 at 09:42

Als ik in Amsterdam had gewoond was ik zeker gegaan!

Reply
Avatar
Stacey 4 november 2014 at 09:30

Het lijkt me onwijs leuk, maar het is wel ontzettend vroeg haha. Laat maar weten wanneer je gaat dan zet ik voor 1 keer mijn wekker ;)

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 4 november 2014 at 11:15

Haha ik vind het ook zoooo vroeg, maar lijkt me leuk om te gaan!!!

Reply
Avatar
Manon 4 november 2014 at 07:56

Wat een leuk initiatief! Voor mij helaas niet haalbaar omdat ik niet in Amsterdam woon, maar ik ga zeker eens naar de workouts kijken die je thuis kunt doen :)

Reply

Leave a Comment