Lifestyle

Good Morning! | Food Bandits

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 19 maart 2016 2 Comments
Good Morning Food Bandits

Een boek met alleen maar ontbijtrecepten en ontbijtrituelen, dat trok gelijk mijn aandacht. Tel daarbij op dat ik Suus ken van haar mooie fotografie en de leuke workshops die ze geeft en ik was gelijk fan. Ondanks dat ik doordeweeks vaak hetzelfde ontbijt, vind ik het heerlijk om in het weekend nieuwe recepten uit te proberen. Good Morning! van de foodblog Food Bandits biedt meer dan 150 pagina’s aan inspiratie voor ontbijtrecepten en ontbijt rituelen.

I love sleep because it’s like a time machine to breakfast.

Suus bedenkt de recepten, doet de styling, houdt social media bij en blogt over al het eten dat haar en haar man Johan blij maakt. Johan is verantwoordelijk voor het daadwerkelijk maken van de recepten, alle fotografie, de website en de afwas (met een dikke knipoog). Dit zorgt voor de perfecte combinatie als je het mij vraagt. Suus weet hoe je kunt genieten van lekker eten, de geur van versie koffie in de ochtend en hoe prettig het is de krant te lezen in bed terwijl er brood in de oven staat. Dat maakt iedereen een beetje gelukkiger en is ook nog eens heel gezond. Ontbijt is het favoriete moment van de dag voor Suus en ze bedenkt dan ook ’s avonds in bed al wat ze ’s ochtends wilt eten.

Het boek is ingedeeld in “Lazy Sunday”, “Warmte uit de oven”, “Geen-tijd-ontbijt”, “Supergezond”, “Morning Rituals”, “In de voorraadkast” en “Verrassingsontbijt”. Zo vind je voor elke gelegenheid wel een lekker recept. Elk hoofdstuk begint met een korte beschrijving met het gevoel wat Suus bij dit hoofdstuk heeft, en daarbij staan er gedurende het boek diverse tips voor bijvoorbeeld ochtendmeditatie, lekker slapen, muziek om bij wakker te worden, koffie, hardlopen en Instagram je ontbijt. Een super leuke afwisseling met alle recepten.

Good Morning Food Bandits

Good Morning Food Bandits

Bij elk recept staat tevens aangegeven of het glutenvrij, suikervrij, lactosevrij of veganistisch is.

Ja, ik ben fan van dit boek! Onwijs leuk om kado te geven of jezelf kado te doen. Good Morning! kost €19,95 en is o.a. te koop bij Bol.com.

En nu snel door naar een impressie van het boek. Ik kon letterlijk van elke pagina wel een foto maken omdat ik alles lekker vind, maar er moet ook nog wat als verrassing over blijven, dus hierbij mijn favorieten!

Good Morning Food Bandits

Good Morning Food Bandits

Good Morning Food Bandits

Good Morning Food Bandits

Good Morning Food Bandits

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

2 Comments

Kokos dadelrepen - Eat.Run.Love. 23 maart 2016 at 07:00

[…] Recept gebaseerd op de Superfood Flapjacks uit Good Morning! […]

Reply
Avatar
Esmée 19 maart 2016 at 11:37

Dit lijkt me een erg leuk kookboek! weer eentje erbij voor op mijn verlanglijstje

Reply

Leave a Comment