Gezondheid

Gezichtsverzorgingsproducten voor het sporten

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 12 juni 2018 0 comments
Gezichtsverzorgingsproducten voor het sporten

Je kunt mij zowel met als zonder make-up tegen komen op straat of in de sportschool. Ik ben er over het algemeen niet zo heel erg moeilijk in, maar als ik ga werken doe ik wel altijd make-up op. Dat betekent dus ook dat wanneer ik direct na het werk ga sporten er nog steeds make-up op zit. Sport ik ’s ochtends of in het weekend? Dan zie je me altijd zonder make-up, of alleen met een likje mascara op mijn bovenwimpers als ik net wat meer tijd heb of er frisser uit wil zien. Omdat ik het wel belangrijk vind om mijn huid goed te verzorgen, sta ik altijd open voor nieuwe en fijne gezichtsverzorgingsproducten voor het sporten. Alleen de naam van de CliniqueFIT lijn sprak me al aan, dus ik was erg benieuwd naar de producten zelf.

Deze producten heb ik gekregen, maar ik word niet betaald om er over te schrijven. Dit doe ik omdat ik het een leuke en interessante lijn vind. 

Life’s a marathon. Looking good running it 

De CliniqueFIT lijn is gemaakt voor sportieve en actieve dames die graag willen dat hun gezichtsverzorging en make-up perfect blijven zitten. Ook als ze aan het sporten zijn. Dus mascara die niet uitloopt tijdens het sporten, een poeder die  er voor zorgt dat jouw knalrode hoofd minder rood oogt en huidverzorging die je fris houdt.

Train hard. Zonder dat het te zien is

In de collectie van CliniqueFIT zit een matterende dagcrème, een lichte foundation met factor 40, frisse doekjes, een hydraterende spray, een neutraliserende poeder, mascara die niet uitloopt en een transparante gel voor de lippen en wangen. Met deze producten kun je je klaar maken voor een drukke, sportieve dag of na een workout snel en eenvoudig opfrissen. De foundation is heel licht van structuur, maar heeft wel factor 40. Perfect als je ’s ochtends de deur uit loopt en weet dat je veel buiten gaat zijn. Smeer overigens wel nog extra zonnebrand als je echt de hele dag in de zon bent. De doekjes en neutraliserende poeder zijn echt heel fijn na een workout. Even je gezicht wassen onder de kraan, doekje er over, af poederen en je bent klaar. Ook de spray is erg fijn en verfrissend. De poeder is wel zeer zuinig in gebruik dus duurt even voor je voldoende product hebt, maar het werkt wel om de roodheid weg te nemen.

Alle producten zitten in handige, kleine verpakkingen dus nemen ook niet veel ruimte in beslag. De prijs varieert van €16 tot €33 wat ik niet heel duur vind voor dit soort producten (maar ik ben gewend om meer uit te geven aan gezichtsverzorging en make-up).

Ik ben wel benieuwd naar jouw routine; gebruik je verzorging en make-up als je gaat trainen?

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment