LovePersoonlijk

Get ready for We Own The Night

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 3 april 2014 3 Comments
wotn
Ik zit nog te stuiteren als ik dit schrijf om half 12 ’s avonds (voor jullie gisteravond). Eerst een hele zware training gehad en daarna heerlijk gegeten met de Girls Love 2 Run crew, een perfecte invulling voor de woensdagavond wat mij betreft.

 

Gisteren kwamen we met zo’n 20 hardloopgekke meiden bij elkaar om een serie trainingen in aanloop naar We Own The Night te starten. Zoals jullie wellicht al mee hebben gekregen, is op 7 juni in Amsterdam de We Own The Night van Nike; een 10 km girls only run! Vanaf vandaag start Nike een aantal trainingen (zowel hardloop als NTC) om iedereen voor te bereiden op 7 juni. Wij kregen de eerste HIT (High Intensity Training) van twee Nike trainers, 30 minuten lang keihard werken en zweten! Na afloop kregen we de mogelijkheid om ons op te frissen en stond er een heerlijk (gezond, oke op het toetje na) diner op ons te wachten.

 

Ik heb genoten en heb nu nog meer zin in We Own The Night. Ik ben bang dat ik zelf 7 juni niet mee kan lopen in verband met een bruiloft in de familie, maar 30 mei ben ik wel in Milaan voor We Own The Night met een grote groep meiden.

 

Vorig jaar heb ik deze run ook al gelopen en hij is echt te gek, schrijf je dus zeker in! Bang dat 10km te hoog gegrepen is? Je hebt nog twee maanden om te trainen en Nike organiseert dus diverse trainen om je helemaal klaar te stomen. Via deze Facebook groep word je op de hoogte gehouden, wekelijks op woensdag start de training vanaf de Nike store in de Kalverstraat. Ook worden er de komende tijd nog een aantal andere trainingen georganiseerd, ik zal jullie daar ook van op de hoogte houden want zelf doe ik uiteraard ook mee aan een aantal trainingen.

 

Schrijf jezelf en je vriendinnen hier in: http://go.nike.com/WOTNamsterdam

 

3 Comments

Pijnlijke spieren? Tips om er sneller van af te komen! - Eat.Run.Love. 30 december 2014 at 11:24

[…] te ontzien. Dat deed hij, extra focus dus op de core en armen. Met als resultaat daar spierpijn! Gisteravond kwamen we bijeen met de Girls Love 2 Run Crew, waar ik er vanuit ging dat we zouden gaan hardlopen, kregen we een HIT training! Geen mogelijkheid […]

Reply
Nienke Appels 3 april 2014 at 08:49

Ik zit heel erg te twijfelen of ik me zelf in zal schrijven voor We Own The Night in Milaan, want daar woon in namelijk. Laat het nou net zo zijn dat ik 30 mei mijn scriptie moet inleveren.. Aan de ene kant zou het een perfecte afsluiter zijn maar aan de andere kant kan het ook zo zijn dat ik heel hard ga feesten of misschien al wel mijn scriptie eerder heb ingeleverd en daardoor in Nederland ben.. Dilemma’s!

Reply
Linda 3 april 2014 at 08:31

Wat cool! Ik doe mee met We Own The Night, ben al een tijdje keihard aan het trainen. Wat leuk dat je bij de crew zit!

Reply

Leave a Comment