Hardlopen / TrailrunningSport

Geen losse veters meer!

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 4 oktober 2014 3 Comments
losse veter hardlopen

Tijdens de Dam tot Damloop gebeurde het me weer, een losse veter… Dan doe ik ’s ochtends nog zo m’n best om een dubbele knoop te leggen en dan gaat de veter alsnog los. Heel frustrerend, want je moet eerst aan de kant komen om te stoppen en vervolgens weer op gang komen. Het gebeurt mij stiekem best wel vaak en ik moest dan ook best wel lachen toen ik op Women’s Running een artikel zag met een uitleg hoe je veters zo strikt dat ze niet losgaan.

Untitled-1

1. Start met een normale knoop, deze kennen we allemaal! 2. Maak van beide uiteinden een lus. 3. Kruis de twee lussen die hebt gemaakt tot een ‘x’ en doe de ene lus door de andere (niet strak trekken). 4. Nu komt ‘ie: doe dezelfde lus nog een keer door de andere lus. 5. Trek strak, geen dubbele knoop nodig! 6. Om de veter los te trekken, trek je gewoon aan één kant.

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

3 Comments

Avatar
Nathalie 5 oktober 2014 at 16:52

Losse veters zijn zo vervelend! Super handige tip! Ga ik zeker een keer proberen!!

Reply
Avatar
Irma 5 oktober 2014 at 16:44

Dit wordt sowieso uitproberen, haha!

Reply
Avatar
Manon 4 oktober 2014 at 09:52

Haha grappig, misschien ook eens proberen! Ik heb er niet zo heel vaak last van, maar laatst ook wel een keer en dat vond ik super irritant.

Reply

Leave a Comment