EatNieuws

FoodWeLoveBox met guilty pleasures

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 25 januari 2014 5 Comments
DSC_0008_bewerkt
Kennen jullie de FoodWeLoveBox al? Dit is een box vol heerlijke producten die maandelijks wordt verstuurd. FoodWeLove gelooft dat producten waarvan je de herkomst kent nog beter smaken, ze brengen je in aanraking met bijzondere producten en verhalen die het waard zijn om te delen. Elke maand zit de box weer bomvol bijzondere producten. Ik was al een tijdje erg benieuwd naar de box, dus toen ik zag dat FoodWeLove deze maand samenwerkte met Monique van Loon (bekend van Culy.nl), vond ik het een mooi moment om er eentje te bestellen. Voor €27,50 haalde ik hem in huis. In de box zitten zeven full size producten, ik weet niet van alle producten de prijs, maar ik geloof wel dat je die €27,50 (€24,95 als je een abonnement hebt) er uit haalt. 
Deze maand dus de ultieme guilty pleasures van Monique. Haar goed voornemens hebben niet te maken met afvallen, detoxen of minder eten en drinken, maar met genieten. En dat doe je zeker met de producten uit deze box. Niet de meest gezonde producten dus, maar wel ontzettend lekker. 
Zijn jullie al nieuwsgierig wat er in zit? 
Amsterdamse koggetjes – Roomboterkoekjes met butterscotch van Bakkerij van Strien. Zoals Monique zegt: “zak in je luie stoel, leg de koekjes op een schoteltje en eet ze op terwijl je gelukzalig zwelgt in je eigen guilty pleasure. 
Lightly Seasalted Hand Cooked English Crips van Tyrrell’s – De groentechips van Tyrrell’s ken ik wel, de normale handgebakken chips niet. Hier ben ik dus erg benieuwd naar. De chips wordt gemaakt van de beste, lokaal geteelde aardappelen.
Fruit & Kruid water – Dit water met fruit en kruid van Leev doet je lichaam goed en zit niet tjokvol calorieën. 
Boeren CaramelZ met Fleur de Sel – De ultieme guilty pleasure van Monique is salted caramel. Deze huisgemaakte salted caramel is perfect zoet en zout. Hier ben héél benieuwd naar, ik ga nog even nadenken wat ik hiermee ga maken! 
Relax thee van Pukka – Hier schreef ik eerder al een hele blogpost over, heerlijke natuurlijke theetjes. Relax is een rustgevende thee met venkel, kamille en zoethout. 
Truffel mayonaise – Jean Bâton Mayonaises zijn echte mayonaise; er zit minimaal 75% olie, 7,5% eierdooier en veel mogelijk verse ingrediënten in. Niet echt gezond, wel lekker ;) Eet het bijv. met zoete aardappelfrietjes!  

Gezouten Caramel Nougat – Hidde de Brabander maakte speciaal voor Monique deze nougat. Twee lagen rijke nougat, gescheiden door gezouten caramel. De eerste laag bestaat uit gebrande amandelen en pistachenootjes, het tweede uit amandelen met framboosjes en vanille. 
De Amsterdamse koggetjes waren binnen een oogwenk leeg (dat krijg je als je met zijn tweeën thuis ben) en ook van de Nougat heb ik al een stukje geproefd (delicous!). De chips zal niet lang meer ongeopend blijven en ook naar de rest van de producten ben ik erg benieuwd. 
Je kunt nog steeds een box bestellen op www.foodwelove.nl, dus lijkt het jou ook een heerlijke box dan zou ik dat zeker snel doen!

image_print

5 Comments

Marieke 26 januari 2014 at 23:20

Ik ben ook fan, haha. Heb al heel wat uit de box opgesnoept! De chips is heerlijk, de nougat ook en die koekjes… mmmm!

Reply
Jessica 26 januari 2014 at 23:41

Hahah de koekjes en nougat zijn al op ;) En de truffel mayo ook al aangebroken…

Reply
Mirne 25 januari 2014 at 09:15

Klinkt wel erg lekker allemaal, maar ik vind het zelf stiekem wel duur.

Reply
Jessica 25 januari 2014 at 18:55

Dat ben ik wel met je eens, maar je krijgt dan ook wel producten die je niet zo snel zelf koopt. Tenminste, ik niet. En ik vind het leuk om met nieuwe producten in aanraking te komen!

Reply
Andrea 25 januari 2014 at 09:06

Leuke editie!!!

Reply

Leave a Comment