LovePersoonlijk

Fit diary #6

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 18 augustus 2014 5 Comments
Untitled-7

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, deze week had ik een beetje een off week. Ik had het druk, was ontzettend moe van het weekend ervoor (?) en had mijn maandelijkse periode. Nu kan ik allemaal smoesjes bedenken, maar ik had gewoon even geen zin en besloot me er voor een keer aan toe te geven. Ik neem de laatste tijd behoorlijk veel hooi op mijn vork, en moet dus goed aan mezelf denken. Niet zo veel gesport als normaal dus, maar wel een fijne week achter de rug gehad waardoor ik nu weer vol tegen een nieuwe week aan kan. Overigens heb ik niet stil gezeten, want ben druk bezig met alle armbandjes maken die besteld zijn. Je kunt nog steeds een armbandje bestellen die ik zelf gemaakt heb, en waarvan het geld naar het goede doel Pink Ribbon gaat! 

Elke dag had ik wel een beetje het gevoel dat ik iets moest doen, maar het gevoel van moeten is niet goed. Je moet het ook willen, en dat had ik dus niet. Uiteindelijk heb ik me er bij neergelegd en was dat best even lekker. Donderdag doe ik altijd een kickboks bootcamp via mijn werk, deze wilde ik niet missen want had er al 2 gemist door werkafspraken en vakantie. Zowaar had ik donderdagmiddag enorm veel zin om te gaan en ging ik helemaal kapot. We hebben een nieuwe trainer en die is echt top! Ik had na de les een super voldaan gevoel en kreeg gelijk wat energie terug!

Ik had mezelf voorgenomen om vrijdagochtend te gaan hardlopen, maar mijn bed was iets te lekker. Gelukkig maakte ik het vrijdagavond na werk goed door een interval training te doen: 5x 1km in 4.49 met elke keer 400m rust. Een interval die ik zwaar vond, maar ook een lekker voldaan gevoel gaf!

Foto: Delight Yoga

Foto: Delight Yoga

Zaterdagochtend begon ik het weekend met een yogalesje bij de nieuwe yogaschool Delight Yoga op de Clerqstraat, ik mocht een les uitproberen en vond het een erg fijne yogaschool met een hele mooie, lichte yogaruimte. Ik deed een verkorte Ashtanga Yoga les van een uur, wat heel lekker is als je iets minder tijd hebt maar wel een yoga klasje wilt doen. Persoonlijk doe ik liever een les van 1,5 uur omdat je dan alle houdingen mee pakt, maar zo voor de zaterdag was het ook wel fijn want er stond ’s middags nog een andere activiteit op de planning. Maar na een aangeboden kopje thee ging ik zen naar huis.

Mijn vriend had ’s middags nog een verrassingsactiviteit in petto voor mijn verjaardag. Stiekem raadde ik thuis al wat we gingen doen: waterskiën, en ik vond het te gek! Op weg naar Alkmaar was ik wel een klein beetje zenuwachtig, maar dat was snel weg. De eerste keer dat ik het water op werd getrokken kwam ik niet eens tot staan, de tweede keer kwam ik tot de tweede bocht en de derde keer deed ik een heel rondje. We waterskiede 2 uur en daarna was ik volledig gesloopt. De rest van de avond brachten we op de bank door met een wijntje en Orange Is The New Black. Zondagochtend werd ik wakker met pijn in heel mijn lichaam, maar vooral met hevige spierpijn in mijn nek, schouders en armen. Een rondje hardlopen kwam er niet van, ook omdat ik om 12.00 in Den Haag moest zijn voor een WijnSpijs wandeling die georganiseerd was door de meiden van Girls Love 2 Travel. De hele middag hebben we gekletst, gegeten en gedronken. Een superleuk concept: je gaat 7 restaurants af waar je elke keer een klein hapje en bijpassend wijntje krijgt. Zo leer je de restaurants een beetje kennen, maar wissel je ook vaak van tafelgenoten. Voor herhaling vatbaar! Ik kwam om 19.00 ’s avonds thuis, en nadat ik een blog had geschreven, armbandjes had gemaakt en een paar afleveringen Orange Is The New Black had gekeken ging lekker naar bed; klaar voor een nieuwe week!

Ik houd deze fit diary bij in aanloop naar de Dam tot Damloop die ik loop voor Pink Ribbon. Zou het super vinden als jullie mij willen steunen, dat kan hier

5 Comments

Your Outfit Today 19 augustus 2014 at 10:22

De zaal van Delight Yoga ziet er mooi uit! Toch ook maar eens yoga gaan uitproberen! :-)

Reply
Your Outfit Today 19 augustus 2014 at 10:21

De zaal van Delight Yoga ziet er mooi uit! Toch ook maar eens yoga uitproberen! ;-)

Reply
Marieke 19 augustus 2014 at 09:28

Nou, ik vind het alsnog hartstikke goed hoor! Kickboksen, interval, yoga en waterskiën! Well done!

Reply
Nathalie 19 augustus 2014 at 08:01

Sporten moet wel leuk blijven!! Toch heb je nog aardig wat sportieve dingen gedaan hoor! Waterskiën wil ik ook nog altijd graag eens doen! Lijkt me wel zwaar!

Reply
Eline 18 augustus 2014 at 12:07

Oh wat tof waterskiën!

Reply

Leave a Comment