LovePersoonlijk

Fit diary #30

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 17 maart 2015 2 Comments
fit diary

Weer een fit diary! Ik ben niet meer van plan om elke week een fit diary te doen, maar gewoon zo af en toe om te laten zien of mijn trainingen nog hetzelfde zijn of dat er veel is gewijzigd. Zat zelf te denken om 1x per maand 2 weken achter elkaar op te schrijven. Wat vinden jullie daarvan? Te weinig, te veel, goed? Hoor het graag dan houd ik daar rekening mee!

Wat ik zoal deed afgelopen week?

Op maandag ging ik naar mijn favo les kickboksen, waarna  ik weer zoete aardappelsoep at. Dit keer eentje met kerrie uit het kookboek Veg! Ook erg lekker!

Dinsdag sleepte ik voor het eerst sinds tijden mijn vriend mee naar buiten voor een rondje hardlopen. We renden 4km en deden dezelfde heuveltraining als ik vorige week deed; 9x de heuvel op en af gecombineerd met 9 oefeningen voor de billen, benen & core. Toen ik thuis kwam deed ik een arms & abs workout uit de Bikini Body Guide van Kayla Itsines.

Ik zit heel diep na te denken, maar woensdag deed ik volgens mij niks. Mijn planning liep een beetje in de war doordat ik al een aantal dagen niet zo lekker slaap en dus mijn bed niet uit te branden ben. Donderdag ging ik naar mijn favo yogaklasje bij Hot Flow Yoga.

fit diary

Ook vrijdag deed ik niks, maar daardoor was ik het weekend lekker fit! Zaterdag rende ik 10km op een prettig tempo (56 minuten) en ging ik daarna naar Helisports om 2 nieuwe kettlebells op te halen. Bij thuiskomst wilde ik ze eigenlijk gelijk proberen, maar ik had een blogafspraak bij Lavinia Goodfood dus ik maakte alleen een foto om te laten zien hoe erg ze stonden te shinen. De blogafspraak was super leuk, komt heel snel een vervolg aan!

Zondag startte ik de dag weer met een rondje hardlopen, dit keer een intervaltraining waarbij ik 1km in liep, 3x 1 km op een tempo van 4.45/km liep (uiteindelijk liep ik km 1 & 2 in 4.30 en km 3 in 4.55 – tegenwindje verkeerd ingeschat!), daarna nog 1km uitlopen. Tussendoor had ik een dribbelrust van 400m. Thuisgekomen ging ik dan echt mijn nieuwe kettlebells uitproberen en deed ik mijn favo workout van het moment!

Hebben jullie al de leuke runningspecial gezien die ik samen met Jill organiseer? Zou het superleuk vinden om een aantal van jullie daar te zien! 

2 Comments

Lotte 17 maart 2015 at 14:40

Ik vind het altijd heel leuk om deze diary te lezen, geeft me inspiratie… Dus ik zou het wel fijn vinden moest je hem toch nog maandelijks posten.

Reply
Danielle 17 maart 2015 at 07:28

Ik vind het altijd wel leuk om je wekelijkse diary te lezen! Maar 2x per maand is ook leuk denk ik, hangt er natuurlijk vanaf wat er voor in de plaats komt ;)

Reply

Leave a Comment