LovePersoonlijk

Fit diary #3

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 28 juli 2014 2 Comments
20140704_065305

Deze week had ik het eindelijk wat minder druk, maar doordat er eindelijk was stress van me afviel was ik ook ineens heel moe. Deelde ik afgelopen woensdag nog tips met jullie om vroeg je bed uit te komen, ik heb me er zelf deze week ook niet helemaal aan gehouden. Iets minder hardgelopen dan gepland, maar dat kwam ook deels doordat ik een extra lesje yoga deed omdat ik komende week niet thuis ben. Lees mee wat ik deze week allemaal deed!

Maandag werd ik wakker met een beetje stramme benen van de onverwachte lange en natte run van zondag. Ik had een circuittraining voor benen en billen op het programma staan, maar die stelde ik toch maar uit. ’s Avonds deed ik wel een circuittraining van 30 minuten voor buikspieren en armen.

De volgende ochtend sprong ik vroeg uit bed voor een run van 8km. Lekker weer een keer zonder muziek om optimaal te genieten van de omgeving. Om 7.00 was het al 20 graden, maar ik heb een lekker tempo van 5.28/km gelopen.

Woensdag deed ik dan echt een (verkorte) circuittraining voor benen en billen. Ik stelde het de hele dag uit waardoor het eigenlijk alweer te laat was, bovendien was ik moe en had ik het warm dus ik deed slechts een halve circuittraining van 15 minuten (met veel touwtje springen) en daarna nog een setje buikspieroefeningen. Het stomme was dat ik ’s ochtends voor werk had willen zwemmen, maar ik die nacht lekgestoken was door muggen. Dat uurtje extra in bed was te verleidelijk en uiteindelijk heb ik de hele dag spijt gehad dat ik niet ben gaan zwemmen. Het was namelijk fantastisch weer en het zwembad is om de hoek. Zo zie je maar, ik had gewoon moeten gaan.

Gelukkig haalde ik donderdag alles in. In startte de dag met een lesje Flow Yoga en kwam daardoor fris, fruitig en zen op werk. Na een leuke werkmeeting in de ochtend, mocht ik me ’s middags weer in sportkleding hijsen voor een pittig lesje kickboks bootcamp. Wat was het warm! We hebben nu een nieuwe trainer, en die zorgt echt voor te gekke lessen. Na de les was ik gesloopt, maar voldaan. Veel gebokst, maar gecombineerd met cardio en kracht zoals push-ups, burpees en squats. We sloten af met een korte yoga oefening, heel fijn!

Die vermoeidheid, ik snap niet wat het is. Vrijdag bleef ik weer in mijn bed liggen en ’s avonds gingen we de Salsa Shop testen (daarover later meer). Dagje rust geaccepteerd. Zaterdag startte ik de dag weer goed met een lesje Flow Yoga. Daarna ging ik lekker lunchen met Stacey. Lavinia Good Food stond op de planning, maar helaas was die gesloten. We fietsten dus maar door naar Juice & Salad, ook niet verkeerd! In de stromende regen fietste ik daarna naar huis om langs mijn ouders te gaan. Ik was van plan om nog even te gaan hardlopen, maar we bleven onverwachts eten waardoor dat ook in het water viel.

Als ik dit schrijf (zaterdagavond) weet ik nog niet helemaal hoe de zondag gaat verlopen. Ik wil proberen een rondje te hardlopen, maar we vertrekken ook naar Texel voor een weekje. Of ik loop ’s ochtends nog een rondje in Amsterdam, of misschien al wel op Texel, of het komt er helemaal niet van. We’ll see. Afhankelijk van hoe de dag verloopt probeer ik de blog nog even te updaten, maar anders lezen jullie in de volgende fit diary hoe het afliep!

Komende week dus op Texel. De hardloopschoenen en springtouw gaan mee. Ik ben van plan lekker in de duinen en ook een keer over het strand hard te lopen. We gaan kamperen, dus ik hoop bij de tent gewoon mijn circuittraining te kunnen doen. Jullie lezen het allemaal volgende week!

Ik houd deze fit diary bij in aanloop naar de Dam tot Damloop die ik loop voor Pink Ribbon. Zou het super vinden als jullie mij willen steunen, dat kan hier

2 Comments

Fit diary #4 - Eat.Run.Love. 4 augustus 2014 at 07:06

[…] konden in de vorige fit diary lezen dat ik op zondag vertrok naar Texel, we zijn daar gebleven tot vrijdag dus ik heb een aantal […]

Reply
Eline 29 juli 2014 at 16:38

Veel mensen hebben op het moment last van vermoeidheid. De warmte is uitputtend voor Nederlanders schijnt.

Reply

Leave a Comment