LovePersoonlijk

Fit diary #29

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 9 maart 2015 2 Comments
fit diary

De afgelopen vijf weken konden jullie diverse motivatie artikelen lezen, dat was maar goed ook want in die vijf weken ben ik bij elkaar twee weken ziek geweest en verstapte ik me waardoor ik nog een week langer niet kon sporter. Horror voor mij, maar sinds deze week ben ik weer back on track en leek het mij leuk weer eens een fit diary te delen!

Maandag

Zaterdag en zondag had ik al gesport (kickboksen, hardlopen & kettlebell workout) maar dat weerhield me er niet van om maandag weer te gaan kickboksen. Zo’n lekkere les dit, al merkte ik wel dat mijn armen lichtelijk vermoeid waren. Toen ik half 9 thuis kwam at ik voor de verandering weer eens zoete aardappelsoep (my alltime favorite).

Dinsdag

Vandaag stond een blogavond op het programma, ik wilde/moest een aantal dingen doen dus besloot alleen thuis uit werk een kettlebell workout van 30 minuten te doen. Uiteindelijk lag ik pas 01.30 in bed. Veel te laat voor een doordeweekse avond met een werkdag voor de boeg, dus je snap dat ik woensdag gesloopt was. ’s Avonds at ik bij een vriendinnetje, en ging ik vroeg onder de veren.

Donderdag

Werd ik zowaar wakker van de wekker en voelde ik me fit. Snel uit bed dus voor een earlybird workout. Ik liep 6,5km hard en gebruikte de heuvel in het Westerpark voor een workout; 9x op en af gecombineerd met 9 oefeningen voor de benen, billen en core. Een afgeleide van de heuvel-circuittraining! Ook droeg ik voor de derde keer de Adidas Ultraboost, zitten echt heel erg lekker, maar zijn voor mij alleen geschikt voor korte afstanden. Een review staat voor deze week gepland! ’s Avonds ging ik voor het eerst sinds tijden weer eens naar hot yoga, de docente die inviel, wist wel van aanpakken en binnen no time gutste het zweet van me af.

fit diary 29

fit diary 29

Zaterdag

Na een dagje rust en een heerlijk lentezonnetje buiten, kon het niet uitblijven dat ik ook mijn hardloopschoenen aantrok. De eerste keer blote enkeltjes en enkel een t-shirt met lange mouwen, wat een feest. Ik heb deze week weer mijn hardloopschema opgepakt, dus er stond een intervaltraining op de planning; 1km inlopen, 6x 400m in 1.52 en 6x 200 meter rust. Uiteindelijk liep ik alle intervallen iets sneller. Daarna liep ik nog 1 km uit. Thuis gekomen besloot ik er nog een kettlebell workout aan vast te plakken. Ook kwam er een artikel online waar ik al een tijdje mee bezig ben, samen met Jill organiseer ik namelijk een running special in aanloop naar de Nike Women’s 10km. Zo leuk! Ik hoop dat er heel veel meiden mee zullen doen, alle details lees je in deze blog. 

fit diary 29

Zondag

Weer zo’n fantastisch weer! Terwijl mijn hele Instagram timeline zich begeeft naar Den Haag voor de CPC loop, ga ik naar buiten voor een rustige 10km. ’s Middags is het plan om foto’s voor de blog te nemen, maar dat gaat lastig als je op locatie erachter komt dat de batterij van de camera nog maar 3% heeft. Zo dom! Gelukkig hebben we wel een paar foto’s kunnen schieten, waaronder onderstaande één van is. Aankomende week gaan we voor een herkansing.

fit diary

2 Comments

Danielle 9 maart 2015 at 08:57

Ohh inderdaad zo hinderlijk van die camera! Je hebt dus wel weer een lekkere week gehad :) Op naar de volgende week!

Reply
Josianne 9 maart 2015 at 07:27

Zó irritant als je camera nog maar zo weinig batterij heeft, terwijl je daar niet op had gerekend! Hopelijk is het deze week net zo mooi weer zodat je wél foto’s kunt maken.

Reply

Leave a Comment