LovePersoonlijk

Fit diary #22

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 22 december 2014 2 Comments
fit diary

Nog maar een paar dagen tot kerst en een paar dagen tot ik 1,5 week vrij ben. Wat kijk er er naar uit en wat ben ik klaar met de drukte op werk. Gelukkig werd het vanaf vrijdag al wat rustiger en verwacht ik niet dat ik de komende drie dagen ontzettend veel ga doen. Lekker even werk wegwerken wat tijden is blijven liggen. Op het missen van Yoga na deze week, ben ik tevreden over deze trainingsweek.

Op maandag kwamen we met alle girls van de Girls Love 2 Run Crew bij elkaar voor een kerstdiner in Yoghurt Barn. Claartje en Jenny hadden allemaal lekkere hapjes verzorgd en we genoten dus van een avond vol kletsen, bubbels en eten. Zo gezellig om deze groep meiden één keer per maand te zien!

Mijn trainingsweek begon daarmee op dinsdagochtend met een klein rondje hardlopen van 4km. Voor de verandering liep ik een andere route dan normaal, omdat het vroeg en donker was en ik dus over verlichte wegen wilde lopen. Het rondje was alleen iets korter dan ik in gedachten had, maar had geen zin om me in allerlei bochten te wringen om het rondje langer te maken. Eigenlijk was het ook wel prima, want ’s avonds pakte ik nog een lesje bootcamp op werk mee.

fit diary blog 3

Omdat ik maandag niet naar mijn kickboksles kon in verband met het etentje, besloot ik deze les op woensdag in te halen. Mijn lichaam wilde alleen niet wat ik wilde, de vermoeiheid begint een beetje op te spelen en ik was moe, leeg. Waar ik normaal gesproken bepaalde oefeningen prima kan doen, was ik nu echt gesloopt. Toch was ik blij dat ik was gegaan, dit soort trainingen heb je ook wel eens!

Donderdag en vrijdag kwam het er niet van om te sporten. Alhoewel, ik wilde eigenlijk vrijdagochtend een rondje hardlopen maar het waaide en regende zo hard dat ik die maar even liet gaan. Zaterdag deed ik bij The Bootcamp Club een Christmas Workout waarna we een overheerlijke brunch kregen voorgeschoteld met broodjes van Vlaams Broodhuys, yoghurtjes van Yoghurt Barn, sapjes van Really Good Juices en ga zo maar door. ’s Middags deed ik allerlei dingen in voorbereiding naar kerst en schreef ik eindelijk de review van Het Runner’s World Kookboek, doen jullie al mee aan de winactie? Ook keken we een aantal afleveringen van Homeland 4, zo spannend!

fit diary blog

Zondag stond er intervaltraining op het programma. 3x 1000m op een tempo van 4.45/km en 400m rust. Binnen een half uurtje was ik dus alweer terug, dat vind ik zo lekker aan trainen voor een snelle 10km; de trainingen zijn veel korter! Thuis deed ik nog een aantal core oefeningen met de medicin ball van 4kg die ik afgelopen week binnenkreeg. En daarna gingen mijn voorbereidingen voor kerst weer door, maakte ik homemade granola, salade voor maandag en schreef ik een aantal blogs. Tweede Kerstdag heb ik het plan om een Christmas Workout te geven, 11.00 in het Westerpark (Amsterdam). Ik heb een superleuke heuveltraining bedacht, mocht je mee willen doen laat het mij dan even weten via info@eatrunlove.nl! 

fit diary blog 2

2 Comments

Irene 23 december 2014 at 13:13

Zo jammer dat ik niet bij Amsterdam in de buurt woon. Alle leuke run events die georganiseerd zijn door bloggers, zijn daar

Reply
Eline 22 december 2014 at 16:55

Superveel plezier bij je christmas workout gewenst!

Reply

Leave a Comment