LovePersoonlijk

Fit diary #21

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 15 december 2014 3 Comments
20141214_123737

Net als vorige week verliep m’n week weer niet helemaal zoals gepland, dit keer door extreme drukte op werk. Normaal gesproken gebruik ik dat niet als excuus, maar de werkdruk is momenteel erg hoog waardoor ik elke minuut extra slaap heel goed kan gebruiken en mijn ochtend workouts dus even laat voor wat ze zijn. Daar komt bij dat we vrijdag bedrijfsuitje hadden en ondanks dat ik geen echte kater had zaterdag, was ik te moe om iets te ondernemen.

Maandag besloot ik mijn wekelijkse kickboks les te ruilen voor een lesje bikram yoga. Ik was al ruim een week niet geweest en aangezien de zondag ervoor toch een klein beetje mijn knie voelde, besloot ik dat dat een goed idee was. Ik was even vergeten hoe druk het ’s avonds is, daardoor is het gelijk een paar graden warmen. De les vond ik dus extreem pittig, maar ik was heel blij dat ik was gegaan.

Vorige week kon ik niet mee bootcampen op werk, dus ik besloot deze les op dinsdag in te halen. Het was een normale, maar pittige bootcamp. Ik had woensdag echt het gevoel dat ik iets had gedaan, dus dat was erg lekker. De rest van de week was erg rommelig door (werk)afspraken en overwerken ’s avonds. Donderdagavond was ik ook laat thuis, maar ik zat zo op hete kolen dat ik thuis een korte kettlebell & core workout deed. Fijn om toch nog iets te doen!

Vrijdagochtend vertrokken we naar Breda met alle collega’s, waar we in een overdekte beachhal strandgames gingen doen. O.a. touwtrekken passeerde revue en fanatiek als ik ben, ging ik daar vol in. Vergeten dat mijn knie nog gevoelig was, voelde ik die ’s avonds des te meer. Zaterdag was dat pijnlijke gevoel gelukkig alweer weggetrokken, maar het sporten ruilde ik in voor de kerstboom opzetten, bankhangen en vroeg naar bed. Lekker burgerlijk, maar blijkbaar had ik het nodig.

Zondag sliep ik ook lekker uit en rond een uur of half 12 ging ik naar buiten voor een rustige duurloop. Ik liep 10km op een heel rustig tempo (6.20/km) en had gelukkig nergens last van (tijdens de run maakte ik ook de hoofdfoto). Persoonlijk vind ik deze rustige duurlopen de moeilijkste die er zijn, en als ik een run mag skippen dan is het deze. Maar ik weet dat ze er goed zijn om beter te worden en vet te verbranden dus probeer hem er toch 1x per week in te houden. Aangezien ik rustig aan wilde doen, was dit perfect! Thuis gekomen deed ik nog een snelle core workout, maakte ik een aantal foto’s voor de blog en ging ik naar het nieuwe huis van mijn broertje kijken. ’s Avonds thuisgekomen maakten we een lekker soepje, die ik ook fotografeerde, besteld ik wat leuke items online en blogde ik lekker verder. Jammer dat het weekend alweer zo snel voorbij is! Ik heb gisteren besloten dat ik tussen Kerst en Oud & Nieuw toch lekker vrij ga nemen, kijk daar nu al naar uit. Lekker even bijslapen, niet aan werk denken en bloggen!

Tweede Kerstdag organiseer ik een Christmas Workout, hebben jullie dat gezien? Vind het superleuk om met een aantal meiden te trainen, dus hopelijk melden jullie je massaal aan! 

3 Comments

Eline 15 december 2014 at 13:06

6.20 lopen zou echt een droom voor me zijn! En jij vind het langzaam, boeiend om die verschillen te zien!

Reply
Stacey 15 december 2014 at 11:27

Wat heerlijk dat je tussen kerst en oud en nieuw een paar dagen vrij bent! Ik zit nog steeds te twijfelen, ik kan de dagen begin volgend jaar immers goed gebruiken ;)

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 15 december 2014 at 13:19

Ja ik op zich ook… Maar moet ook even aan mezelf denken dus denk dat dit een hele goede beslissing is!

Reply

Leave a Comment