LovePersoonlijk

Fit diary #20

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 8 december 2014 3 Comments
RDT_1976

De week verliep iets anders dan ik had gehoopt, maar dat gebeurt helaas wel eens. Maandag startte ik de week namelijk weer met mijn kickboksles. Het was een fijne les, maar toen ik ’s avonds in bed lag, voelde ik een brandende pijn bij mijn knie. Tijdens de les moesten we een trap geven tegen de zak en ik voelde toen al dat mijn knie niet helemaal lekker meedraaide. Blijkbaar heb ik hem een beetje verdraaid, maar ging er vanuit dat het niet heel erg was omdat ik gewoon verder kon sporten.

Toen ik dinsdag op stond, was de pijn helaas niet weg. Woensdag was het gelukkig alweer wat minder, maar nog steeds voelde ik hem behoorlijk met trap lopen en fietsen. En daar baalde ik van. Woensdagavond was ik namelijk uitgenodigd door Runner’s World voor een Runfluencers event, zet allemaal hardlopende bloggers bij elkaar en je hebt een lekker kippenhok. Runner’s World heeft leuke plannen die ze graag met ons wilden delen onder het genot van een hapje en een drankje en natuurlijk een run. Met pijn in mijn hart heb ik besloten om de run over te slaan, gelukkig waren er nog wat achterblijvers en was het een super gezellige avond. De hapjes werden gemaakt uit het Runner’s World Kookboek die we na afloop ook allemaal mee kregen (daarover later meer). Toen de hardlopers terugkwamen, stond er nog een overheerlijke yoghurt van Yoghurt Barn op iedereen te wachten en uiteindelijk ging ik al één van de laatsten weg.

Foto 03-12-14 18 54 08

IMG_3205Bovenstaande foto’s: Jasmine Janissen

Uiteindelijk besloot ik donderdag en vrijdag ook niks te doen (mijn werk liet het overigens ook niet echt toe) en pas zaterdag weer een Power Bootcamp te doen. Er was een andere trainer dan normaal die lichtere gewichten gebruikte waardoor het minder zwaar was. Persoonlijk vond ik dat wel jammer, maar denk dat het wel goed was voor mijn knie.

Zondagochtend stond ik al om 8.00 naast mijn bed omdat mijn vriend weg moest. Een goede reden om ook op te staan, te ontbijten en daarna te gaan hardlopen. Ik besloot om 10km te lopen, maar niet volgens mijn hardloopschema maar gewoon op gevoel. Uiteindelijk liep ik 10km in 53 min. Een heerlijk tempo voor mij. Rond 8km voelde ik mijn knie wel een beetje, maar daarna was het weg en is het ook niet meer teruggekomen. Eenmaal thuis gekomen was ik niet vooruit te branden en had ik weinig zin om iets te ondernemen. De drukte op werk begint een beetje op te spelen, ben dan ook blij als het kerst is. Uiteindelijk ben ik ’s middags nog even naar de stad geweest; een nieuwe bril gekocht, een paar kadootjes en wat nieuw servies. Ook maakte ik een gerecht dat deze week online komt. Helaas was het daarna al te donker voor meer foto’s en kwam van bloggen weinig terecht, maar dat is ook niet erg voor een keer.

Untitled-1

Hoe was jullie week?

Hoofdfoto: Ramiro Ameneiro

3 Comments

Eline 8 december 2014 at 16:40

Fijn dat he tnu al weer iets beter gaat!

Reply
Stacey 8 december 2014 at 09:47

Wat goed om te horen dat het gisteren weer wat beter ging met je knie. Balen dat het al steeds zo vroeg donker is he? Ik kom gewoon echt tijd tekort om foto’s te maken voor de blog…

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 8 december 2014 at 23:28

Ja, zucht… Helemaal als je dan al niet vooruit te branden bent ;) En ’s avonds spijt hebben! Maar goed, volgende week weer een week! En moet nodig goede lampjes halen zodat ik wel in het donker kan fotograferen…

Reply

Leave a Comment