Lifestyle

Favorieten van Sanny

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 19 november 2016 0 comments
sanny zoekt geluk

Iedere maand deel ik mijn eigen favorieten, persoonlijk vind ik niets zo leuk als tips en favorieten van anderen te horen. Ik ben altijd op zoek naar goede inspiratie en leuke tips, daarom geef ik vanaf nu maandelijks een in mijn ogen inspirerend persoon het woord om zijn of haar favorieten te delen. We trappen af met Sanny, bekend van “Sanny zoekt geluk”.

Sanny Verhoeven is presentatrice en YouTuber. Ze maakt sinds 2013 video’s over persoonlijke groei en hoe je meer geluk uit je leven kun halen. Ze wil mensen inspireren om minder vaak te piekeren, zodat ze vaker blij zijn met wat ze hebben. Dat doet ze via vlogs, interviews en tip video’s. SannyzoektGeluk.nl 

Ultiem geluksmoment

Als ik denk aan mijn ultieme geluksmoment dan denk ik al snel heel cliché aan mijn bruiloft twee maanden geleden. Je denkt bij zo’n vraag al snel aan de grote momenten in het leven. Terwijl geluk voor mij ook heel erg gaat om de kleine momentjes. Misschien zijn die nog wel veel ultiemer omdat ze zo onverwacht komen. Wanneer ik bijvoorbeeld geen inspiratie heb en besluit een wandeling over de grachten te gaan maken, en dat dan de zon doorbreekt en ik mezelf trakteer op een lekker theetje op het terras. Dat maakt mij zo gelukkig, helemaal als de inspiratie dan ook ineens weer vrij gaat stromen.

Leukste hotspot

Ik woon zo’n beetje in hotel The Hoxton in Amsterdam, het is gewoon een heel chille plek om te werken of wat te drinken met vrienden. En het is bij me om de hoek. Hutspot is ook altijd leuk omdat ik daar mijn zakelijke afspraken kan combineren met snuffelen door de mooie spulletjes. Voor lunch ga ik naar Pluk in de negen straatjes. Voor een romantisch diner naar Jansz en een cocktail naar Bar Hendrix.

sanny zoekt geluk

Favoriet moment van de dag

Beste moment van de dag is als ik aan het werk ben en een mooi interview aan het opnemen ben of een tip video waar ik lang aan heb gezeten. En dan de reacties hierop lezen is toch ook wel een favoriet moment. Vooral als ik zie dat mijn boodschap is aangekomen :) Verder is elk moment dat ik in de armen van mijn lief lig een favoriet moment van de dag. Ik ben nog steeds verliefd na 5 jaar.

Lekkerste recept

Ik ben een sucker voor soep. Ik heb gewoon altijd zin in een lekker soepje. En als er ergens Ceviche op de kaart staat bestel ik het. Je kunt dit trouwens ook super makkelijk zelf maken en iedereen vindt het meteen een culinair hoogstandje! Hier deel ik hoe ik het maak.

Favoriete stad

Amsterdam! Ik vind het ongelofelijk dat ik nog elke dag zo gelukkig kan zijn in die stad. In het weekend vroeg fietsen over de grachten… Overal bekenden tegen komen omdat het eigenlijk een dorp is, en de gekke feestjes. Ik hou van die stad. In het buitenland heeft Kaapstad mijn hart gestolen, ik heb hier al heel wat video’s geschoten omdat ik er elk jaar terug kom.

sanny zoekt geluk

Beste plek om tot rust te komen

Het is super belangrijk om thuis een fijne plek voor jezelf te creëren. Ik doe dat met geurkaarsen en een meditatie kussen. Stress loslaten kun je heel bewust doen, ik werk vanuit huis dus het is fijn om af en toe even een pauze te nemen. Wandelen geeft me ook rust. Gewoon even naar buiten gaan om mijn hoofd leeg te maken. Daarnaast denk je ook nog eens effectiever na wanneer je wandelt dus het kan ook fijn zijn om dit te doen om je creativiteit te boosten.

Ontstress tip

Niks doen. Ontladen. Regelmatig ga ik gewoon midden op de dag op de grond liggen, dan sluit ik mijn ogen en focus me op het ontspannen van mijn mind. Even geen Instagram, geen email en ook geen Netflix.

Mooiste herinnering

Het eerste wat in mijn hoofd opkomt is skiënd achter een paard aan in volle galop de berg af. Ik presenteer het wintersport programma Off Piste (zaterdag, RTL4) de laatste opnames zitten er net op en ik heb zo hard genoten tijdens de opnames en alle bizarre dingen die we gedaan hebben. Je kunt het bijna geen werk noemen.

sanny zoekt geluk

Meest inspirerende persoon

Tony Robbins is een held. Ik ben dit jaar naar zijn 4-daags seminar in Londen geweest en deze man heeft mijn hart gestolen. Hij is heel oprecht gebleven ondanks zijn succes. Dat voel je gewoon. Hij helpt miljoenen mensen over de hele wereld bij het bereiken van hun dromen door door hun angsten heen te breken en het gewoon te gaan DOEN.

Wijze les

Alle verzet is lijden. Alles waar je je tegen verzet levert je een innerlijke strijd op. Als je niet happy bent met een bepaalde emotie, gedachte, een besluit of actie dan zijn we vaak geneigd om het gevoel dat daarbij hoort te willen onderdrukken. We doen alsof het niet bestaat, en hopen dat het vanzelf oplost. Maar jij weet ook wel dat dat helaas niet zo gaat. Dus verzet je niet maar accepteer het, of verander het.

Credit hoofdfoto: RVR Photography

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment