Lifestyle

Favorieten van Margot

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 4 februari 2017 0 comments
favorieten van Margot

Margot heb ik een paar jaar geleden via via leren kennen. Een super gezellige en fitte chick die de leukste plekjes in Amsterdam kent. Daarnaast reist ze graag de hele wereld over en maakt ze ons blij met de meest jaloersmakende Instagram plaatjes. Met Eat.Run.Love. deelt ze haar favorieten.

Favoriete moment van de dag

Gedurende de dag kan ik heel veel geluksmomentjes hebben. Ik krijg veel energie van mijn werk. Ik word blij van het zien van mijn vriendinnetjes en thuiskomen is ook elke dag weer een feestje. En sporten blijft ook groot favoriet, het voldane gevoel achteraf, lekker douchen en met een kop thee neerploffen op de bank.

Favoriete sport

Momenteel is dit echt een wirwar van sporten. Met mijn Onefit pas kan ik namelijk overal terecht. Favorieten zijn: yoga, body pump, bootcamp en hardlopen. Soms mis ik de gezelligheid van een teamsport wel eens. Maar ik ga vaak gezellig met mijn vriendinnen sporten.

favorieten van margot

Meeste energie

Vrienden en familie, reizen en lekker in de buitenlucht zijn.

Leukste hotspot

Heb je even? Amsterdam heeft zoveel leuke hotspots en er komen elke week ook weer een hoop bij. Waar ik vaak blijf komen is onder andere de Wasserette. En dan neem ik natuurlijk het beruchte broodje kip! Dat is mijn allerlievelingsbroodje!

Bij Louie Louie kom ik graag voor een borrel. En Hoxton is voor alle momenten op de dag fijn. In de app Mapstr track ik al mijn favoriete tentjes en hou ik ook bij welke tent ik graag nog zou willen bezoeken. Super handig! Je kan elkaar overigens ook volgen via Mapstr. Dus als je even geen inspiratie hebt dan kijk je gewoon naar de tips van vrienden.

IMG-20170130-WA0006

Lekkerste recept

De tomatensoep van mijn vriend. Hmmm.

Favoriete stad

Niets gaat boven Amsterdam maar als ik een andere stad zou mogen kiezen dan ga ik denk ik toch voor Sydney. De vibe, het weer, de natuur en het is echt een openbare gym. Iedereen leeft buiten. Dat vind ik zo heerlijk. Naast Sydney ben ik ook gek op Parijs.

favorieten van margot

Sportschoenen of hakken

Lastig lastig, maar dan wordt het toch sportschoenen.

Tot rust komen

Absoluut thuis en in het vakantiehuisje van mijn schoonouders in Zuid Frankrijk. Een oase van rust! En om mijn koppie leeg te maken bezoek ik heel graag De Nieuwe Yogaschool en Hot Flow Yoga Jordaan. Twee heerlijke yogastudio’s.

favorieten van margot

Favoriete merk

Dan ga ik toch voor Nike. Ik heb veel verschillende merken in mijn kast liggen, maar niets blijft zo mooi als Nike. Daarnaast vind ik hun kleding stiekem ook het mooiste. Mijn hardloopschoenen zijn van Asics, geen beauties, maar ze lopen geweldig!

Mooiste herinnering

Eén van mijn mooiste herinneringen is een reis door Australië die ik heb gemaakt met mijn vriend. We huurden een camper en zijn gaan rijden. Ik heb me nog nooit zo vrij gevoeld. We sliepen wanneer de zon onder ging en stonden bij zonsopgang op. Geen wekkers. Vriendlief ging dan een sessie surfen en ik een rondje rennen over de mooiste wandelpaden langs de kust om vervolgens lekker uitgebreid te ontbijten. Volgend jaar willen we dit weer gaan doen, can’t wait!

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment