Persoonlijk

Favorieten van de maand

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 4 maart 2016 4 Comments
Runners world cover

Elke maand komen er heel veel leuke dingen voorbij: activiteiten die ik doe, producten die ontvang en test, restaurantjes die ik bezoek en ga zo maar door. Niet alles is even geschikt om een heel artikel over te schrijven, maar soms vind ik het toch leuk om te delen. Daarom roep ik deze nieuwe rubriek in het leven waarin ik leuke dingen met je deel. De ene keer zullen het drie items zijn, de andere keer vijf of zoals nu zelfs acht. Geen vast aantal dus, maar wel elke eerste vrijdag van de maand.

Runner’s World Cover

Ik wist het al een tijdje – want in december vond de shoot al plaats – maar deze maand sta ik samen met een aantal andere bloggers op de cover van Runner’s World. Op een gure donderdagavond werden we in het nieuw gestoken door Nike en in drie groepjes op de foto gezet, en daar is dus dit resultaat uit gekomen. Ter plekke wist ik niet zo goed of ik er nu heel blij mee moest zijn dat ik mijn jasje uit moest trekken en in mijn sport bh stond, maar nu ben ik heel blij met de cover. En dat te bedenken dat ik eerste instantie had afgezegd voor deze avond omdat het niet zo goed uit kwam. De covershoot was een verrassing, maar mijn contactpersoon wist me gelukkig over te halen om toch te komen! Happy me!

Freerun Workshop

Afgelopen maandag trok ik naar Utrecht om daar kennis te maken met de nieuwste collectie en schoenen van Asics. Asics is mijn favoriete merk als het om hardloopschoenen gaat, en ze lanceren nu een nieuwe schoen; Asics fuzeX. Dit is een freerun schoen die zorgt voor vrijheid, snelheid, spanning en fun. De schoen is vooral gemaakt voor kortere afstanden, maar kan ook prima voor lange afstanden gebruikt worden. Wij kregen een workshop van de mannen van Freerun Academy en maakte zo kennis met de kneepjes van het vak. Natuurlijk zag het er bij hen veel soepeler uit dan  hoe het daadwerkelijke bij mij ging, maar ik heb een erg leuke avond gehad! De schoen kan ik nog moeilijk beoordelen, maar zo op het eerste gevoel vind ik hem – zoals ik gewend ben van Asics – heerlijk zitten.

Asics Freerunning FuzeX

©Zout Fotografie

Fitbit Charge HR

De afgelopen tijd heb ik behoorlijk was activity trackers getest, en het laatste in het rijtje is de Fitbit Charge HR. Ik ben enorm fan van activity trackers omdat je er meer door gaat bewegen – het is elke dag weer een uitdaging of ik 10.000 stappen ga halen -, je kunt zien hoe je slaapt – is mijn rotte gevoel in de ochtend terecht? -, je hartslag meet – kunst is om hem zo laag mogelijk te houden – en nog veel meer. Er volgt nog een vergelijkingsartikel tussen diverse activity trackers, maar ik kan je wel alvast verklappen dat ik het meest fan ben van de Fitbit Charge. Ik vind hem accuraat, hij synct snel met de app en houdt ook als eerste tracker die ik test fietsen bij! Daarnaast vind ik het handig dat hij een klein schermpje heeft, waardoor je direct ziet op hoeveel stappen je zit.

fitbit charge hr

Hardlopen in het buitenland

Deze maand ging ik zowel naar Londen als naar Marseille en in beide steden liep ik hard. In Marseille had ik iets meer dan een uur om een rondje hard te lopen en ging ik samen met een collega op pad. 16 graden, een ondergaande zon en een nieuwe stad; je kunt mij niet gelukkiger maken. Zo fijn om in de eerste zonnestralen in een korte broek hard te lopen, kan niet wachten tot de lente begint! De kleding en schoenen die ik draag zijn uit de nieuwe collectie van Adidas. De short vind ik door de kleuren combinatie echt te gek en ook de schoenen zijn eindelijk perfect voor mij. Voorheen had ik niet zulke goede ervaringen met Adidas omdat de schoenen allemaal net niet goed zaten, maar Adidas Boost ST lijkt toch wel te passen aan mijn voetje. Een schoen met extra stabiliteit is toch wel echt wat ik nodig heb.

Adidas boost ST

Lovechock Rocks

Zoals jullie al wel vaker hebben kunnen lezen ben ik dol op chocolade. Ik houd van de meest ongezonde chocolade tot de meer verantwoorde chocolade. Lovechock heb ik al eerder over geschreven, maar ze hebben nu een nieuwe variant Lovechock Rocks Hazelnoot/Vanille. Zoals het persbericht aangeeft: krokante hazelnoten, nootachtige quinoa, geurige vanille en biologisch raw chocolate; het speeksel loopt me gelijk in de mond. Ik heb ze nog niet gegeten, maar ik weet zeker dat ik ze fantastisch vind. Lovechock is te koop bij de biologische supermarkt en natuurvoedingswinkels.

Lovechock Rocks

Quaker Cruesli Club

Bij de Quaker Cruesli Club op de Gerard Doustraat in Amsterdam kun je tot en met 31 maart genieten van yoghurt met cruesli ontbijtjes. Quaker Cruesli heeft een vernieuwde receptuur met 30% minder suiker, hieraan is veel onderzoek aan vooraf gegaan omdat suiker juist ervoor zorgt dat de granen aan elkaar blijven kleven. Bij de vernieuwde cruesli is een deel van de suiker vervangen door extract de cichoreiwortel, een vergeten groten met een licht zoete smaak. De cruesli’s zijn nog steeds niet super gezond, maar zoals Quaker zelf ook zegt: juist voor de ochtenden dat je zin hebt in iets lekkers, als onderdeel van een zondagochtend ontbijtje of na een korte nacht. En zo is het maar net, balans daar draait het om! Ik vind het prima om deze af en toe af te wisselen met mijn eigen gemaakte granola.

quaker cruesli club

De Pindakaaswinkel

Gisteren zag ik op Culy het nieuws dat er binnenkort De Pindakaaswinkel in Amsterdam Oost wordt geopend. Big like voor alle peanutbutter lovers, dat jullie ook nu fan zijn blijkt wel aan het grote aantal likes en comments op het bericht dat ik deelde op Facebook. In De Pindakaaswinkel op de Czaar Peterstraat kom je voor de lekkerste en ambachtelijk gemaakte smaken en soorten. Tot nu toe zullen de volgende smaken verkocht gaan worden: kokos, banaan, koffie, karamel, honing walnoot, pure chocolade en chili peper. Of de Facebook pagina kun je meer suggesties geven en wie weet vind je jouw pindakaas dan terug in de winkel. De verwachting is dat de winkel met 1 à 2 maanden open gaat, nog even geduld dus!

De Pindakaaswinkel

Kokosyoghurt Abbot Kinney’s

Kokosyoghurt is typisch zo’n product dat ik niet dagelijks, zelfs niet wekelijks eet. Het is behoorlijk vet en er zit een hele specifieke smaak – goh, kokos – aan waar je van moet houden. Ik houd er van, maar wel af en toe. En als verwen ontbijtje. Abbot Kinney’s heeft nu twee nieuwe smaken uitgebracht met Mango en Pruim. Ideaal als avond snackje als je het mij vraagt of in combinatie met een uitgebreid ontbijtje zoals havermout banaanpannenkoekjes, helemaal omdat ze verkocht worden in mooie portieverpakkingen van 125 gram. Ik ben vooral fan van Mango omdat dit zo lekker samen gaat met banaan en kokos!

20160303_083453

Ik ben benieuwd, hebben jullie deze maand nog nieuwe producten ontdekt of hele gave dingen gedaan? 

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

4 Comments

Favorieten van de maand | maart - Eat.Run.Love. 1 april 2016 at 06:30

[…] maand deelde ik voor het eerst mijn favorieten, toen waren er super veel nieuwe producten waar ik heel enthousiast over was. Nu is het lijstje […]

Reply
Avatar
Bianca 5 maart 2016 at 02:05

Gave cover hoor. Je staat er mooi op.

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 5 maart 2016 at 18:32

Dank je wel Bianca! Ben er ook blij mee :)

Reply
Avatar
Elise 4 maart 2016 at 07:58

Welke activity trackers heb je nog getest? Ben wel benieuwd!

Reply

Leave a Comment