Persoonlijk

Favorieten van de maand

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 6 augustus 2016 0 comments
pluk amsterdam

Alweer een maand geleden was ik in Kroatië, time flies want lijkt ook alweer een eeuwigheid geleden. Deze maand had ik gelukkig ook wel wat leuke dingen op de planning staan en ging ik een weekend naar de Ardennen om te trailen. Ik heb trailrunning echt helemaal ontdekt en vind het fantastisch, maar daardoor vergeet ik af en toe wel mijn normale hardlooprondjes. Stiekem loop ik momenteel heel erg weinig hard, ik moet echt weer even een goed ritme vinden en het ook weer leuk gaan vinden. Maar dat is een ander onderwerp, vandaag blik ik even terug op de favorieten van afgelopen maand!

PLUK Amsterdam

Al een tijdje had ik me voorgenomen om bij PLUK Amsterdam te gaan lunchen, maar het kwam er elke keer niet van. Vorig weekend sprak ik met vriendin F. af en besloten we daar te gaan lunchen. PLUK Amsterdam is een super leuk winkeltje met allerlei hebbedingetjes en boven kun je dus ook eten. Wij hadden mazzel en zaten aan de balustrade waardoor we ook overzicht over de winkel hadden. Je moet je eten en drinken zelf beneden bestellen; drinken neem je direct mee, eten wordt gebracht. Heel eerlijk gezegd vind ik dit wel een beetje onhandig, maar de setting en het eten maakte alles goed. Ik nam een ceasar salad, een gingerale met munt en citroen en als toetje deelden we carrot cake. PLUK Amsterdam is te vinden op Reestraat 19, Amsterdam

pluk amsterdam

Gingerale met munt en citroen

Over Gingerale met munt en citroen gesproken; dat is nu dus echt mijn favoriete zomerdrankje! Het is echt tegen mijn principes in om frisdrank te drinken, ik doe dat dan eigenlijk ook nooit. Maar soms heb je gewoon wel echt zin in een smaakje. Bij PLUK dronk ik gingerale met munt en citroen en dat vind ik echt heel erg verfrissend. Nog steeds zal ik het niet heel vaak gaan drinken – koop bijvoorbeeld zelf geen frisdrank – maar ik vind het wel een hele lekkere optie om te onthouden.

Watermeloen

Ik houd dus echt helemaal niet van meloen, maar voor watermeloen kun je me wakker maken. Heerlijk verfrissend in de zomer en wist je dat het voor sporters ook nog eens heel erg goed is? Wist je bijvoorbeeld dat watermeloen spierpijn vermindert en dat de zwarte pitjes heel veel proteïne bevatten? Meer voordelen van de watermeloen lees je in deze blog. Ik zorg in ieder geval dat ik de hele zomer verse watermeloen in de koelkast heb liggen want koud is hij het lekkerste!

watermeloen gezond

Samsung GearFit

Van Samsung ontving ik hun nieuwste activity tracker; de Gear Fit 2. Wie mij een beetje volgt, weet dat ik dol ben op dit soort hebbedingetjes. Ik vind het gewoon erg leuk om bij te houden hoeveel ik beweeg, hoeveel calorieën ik verbrand, hoe ik slaap en wat mijn hartslag is. Het was al een tijd geleden dat ik er eentje droeg, maar ik werd wel weer even met mijn neus op de feiten gedrukt hoe weinig ik eigenlijk beweeg. Dan heb ik het niet over trainen (CrossFit), maar echt dagelijkse beweging in de vorm van wandelen. De komende tijd wordt dat dus weer een aandachtspuntje!

samsung gear fit 2

Trailweekend in de Ardennen

Ja, deze kon natuurlijk niet ontbreken in het lijstje. Ik houd van trailrunnen! Sinds de Cortina Skyrace heb ik het helemaal ontdekt. Met vriendinnetje S. ging ik 3 dagen naar de Ardennen waar we dagelijks een trailrun deden. Vrijdags begonnen we met een kleine van 5 km, zaterdag en zondag liep ik 16 km. Verder stond het weken in het teken van lekker eten, bijkletsen, relaxen en leuke workshops. Alles over het weekend lees je ook in deze blog! En over een weekje mag ik weer, want dan ga ik Trail des Fantômes samen met Manon doen. Deze trail is 27km met twee watercrossings. Ik heb er onwijs veel zin in en na afloop lezen jullie uiteraard weer verslag!

trailrunnen ardennen

Voedingsadvies van Kirsten

En als laatste wil ik graag nog even het advies van Kirsten aanstippen! Ik schreef er begin deze week ook al over, maar haar voedingsadvies heeft mij echt geholpen om nog fitter en sterker te worden. Waar ik dacht dat ik helemaal geen vooruitgang boekte, lieten haar cijfers mij afgelopen maandag toch iets anders zien. Daardoor heb ik ook weer even de motivatieboost gekregen die ik nodig had en pak ik mijn oude ritme weer lekker op! Wil je ook gebruik maken van haar advies? Dat kan! Speciaal voor Eat.Run.Love. lezers bieden ze een voedingsanalyse en -advies aan voor €70. Lees in deze blog daar meer over!

gezonde start van de dag

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment