Lifestyle

Favorieten van Chris

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 4 maart 2017 0 comments
fitgirlchris

Christel, je kent haar misschien wel als @fitgirlchris, is een bekende in het “fit” wereldje. Deze 32-jarige Rotterdamse in hart en nieren deelt haar passie voor sport op Instagram en motiveert daarmee anderen. In het echte leven werkt ze in de ignieurswereld, iets heel anders dan je zou vermoeden! Vandaag deelt Chris haar favorieten met jou en mij!

Favoriete moment van de dag

Etenstijd :) hahah Nee, ik heb niet een specifiek moment dat ik als favo heb. Ik ben in ieder geval geen ochtendmens, al begin in wel elke ochtend om 07.00 met werken. Ik vind het fijn om vroeg te beginnen zodat ik ook relatief vroeg klaar ben. Zo hou ik in de avond tijd om te gaan trainen.

Leukste hotspot

Ik drink graag Chai Tea Latte bij The Tea Lab in Rotterdam, maar na het sporten ben ik eigenlijk altijd wel bij Jordy’s Bakery te vinden in de Fenix Food Factory voor een kop koffie en een muesli bolletje.

Voor een lekkere lunch vind ik Picknick nog steeds echt heel lekker, maar ook Lillith bij het Fenix plein.

Voor een diner zit ik toch het liefst bij LiltV. Vorig jaar zijn Steef en ik naar Vietnam geweest en oosters eten blijft zeker weten mijn favo.

fitgirlchris

Waar kom je het beste tot rust

Thuis met Steef, mijn vriend. Ik ben als persoon geneigd veel te veel te doen. Gelukkig heb ik Steef die mij goed in balans weet te houden :)

Favo stad

Rotterdam, uiteraard! Ik woon in Rotterdam, ben er geboren. Heel even heb ik in Tilburg gewoond voor mijn HBO studie maar daarna gewoon weer terug naar het oude vertrouwde stadje Rotterdam.

Fitgirlchris

Meest inspirerende persoon

Mogen het er ook 3 zijn? Mijn zus, Steef en mijn vader. Mijn zus is er altijd voor mij geweest, al vanaf kleins af aan zijn we niet alleen zusjes maar ook vriendinnen die elk jaar met elkaar een weekend weg gaan. Zelf nu ze moeder is houden we zulke rituelen nog tot stand. Van Steef heb ik het idee dat hij mij soms nog beter kent dan dat ik zelf doe hahaha. En mijn vader

Favo WOD

100 pistols, 200 squats, 300 lunges – Frituurt je benen hahaha! Maar ik vind hele lange wods eigenlijk ook altijd wel lekker om te doen.

fitgirlchris

Waar krijg je het meeste energie van

Sporten en bij mijn vrienden/familie zijn. Sporten is echt mijn uitlaatklep, heerlijk na een dagje werk even alleen maar denken hoe dat gewicht in vredesnaam boven je hoofd komt. En ik vind het heel leuk om bij mijn nichtje en neefje te zijn, met vriendinnetjes te eten en owja niet te vergeten: op vakantie gaan doet ook altijd goed!

Sneakers of hakken

Sneakers all day every day. Ik ben fan van sneakers en ik draag ook naar mijn werk ook alleen maar sneakers. Ik heb wel enorm veel hakken maar ik kan mij niet herinneren wanneer ik die voor het laatst gedragen heb.

fitgirlchris

Ultiem geluksmoment

Toen ik hoorde dat ik tante was geworden.

Quote

“Don’t let life pass you by.” In Tilburg woonde ik samen met een vriendinnetje. Zij had deze quote mee genomen uit Australie en op de koelkast hangen. Deze quote is mij altijd zo bij gebleven dat ik het met krijtletters op mijn muur in de woonkamer heb geschreven.

fitgirlchris

Volg Chris ook via Instagram @fitgirlchris.

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment