Persoonlijk

Favorieten van juni 2019

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 10 juli 2019 0 comments
Favorieten van een blogger

Voordat ik mijn favorieten van de maand aan jullie laat zien, gebruik ik dit artikel ook voor een kleine Eat.Run.Love. update! Zoals jullie waarschijnlijk wel merken komen er de laatste tijd weer wat meer blogs online. Lange tijd wist ik niet zo goed wat ik met Eat.Run.Love. aan moest. De nieuwe baan waar ik mee gestart ben in januari, als ook het feit dat ik al 5 jaar blog over dezelfde onderwerpen zorgden ervoor dat ik weinig inspiratie en ruimte in mijn hoofd had om na te denken over Eat.Run.Love. Het feit dat ik zwanger ben, zorgt er voor dat er voor mij een hele nieuwe fase aanbreekt. Eentje waar ik nog niet veel vanaf weet, waar ik veel van kan gaan leren en waar ik ontzettend nieuwsgierig naar ben. Dat in combinatie met de grote hoeveelheid (leuke) vragen over sporten en zwanger zijn die ik van jullie krijg, zorgden ervoor dat mijn hersenen weer overuren gingen draaien. Zou ik anders daar wat meer content over gaan schrijven? Ik heb het een tijdje gelaten voor wat het is, maar ik heb nu zoveel vrije tijd in mijn verlof (nu nog wel), dat ik de spreekwoordelijke pen weer heb opgepakt. Eat.Run.Love. zal blijven bestaan zoals jullie gewend zijn, dus ik schrijf over sport, voeding en gezondheid, maar dan in combinatie met zwanger en mama zijn. Deze periode zullen de sportartikelen met name zwanger gerelateerd, dat is tenslotte waar ik nu veel over wil en kan schrijven, maar ik sluit niet uit dat dat ook weer breder wordt. Ook kan ik met de komst van de baby niet beloven wat de frequentie gaat worden, ik geloof namelijk echt wel dat als de baby er eenmaal is, er weer heel veel verandert. Ik (en dus ook jullie) ga het zien. Voor nu heb ik in eider geval zin om het schrijven weer op te pakken. Ik heb al behoorlijk wat ideeën voor de komende tijd, maar mocht jij als lezer nog vragen of leuke suggesties hebben, laat dan gerust een opmerking achter of stuur een mailtje naar info@eatrunlove.nl.

En dan nu even een terugblik op de maand juni, de maand waarin ik met verlof ging en veel meer leuke dingen deed!

Babykamer afmaken

Ik wilde graag voor mijn verlof de babykamer afmaken, zodat ik tijdens mijn verlof daar niet meer mee bezig hoefde te zijn. De babykamer is dus zo goed als af, op nog wat leuke aankleding en accessoires na. Inmiddels hebben we ook een stoel gekocht (die links naast de commode staat), komen er nog wat boekenplankjes aan de muur en hebben we een ander krukje voor het konijn (= lamp links in de foto) gekocht. Ben nu heel blij met het kamertje, maar grappig weetje: toen het behang net op de muren zat, zei ik tegen mijn vriend dat ik het toch niet zo leuk vond en het er misschien wel weer af zou halen. Hij werd gek (en terecht, hahah). Maar eenmaal met de meubeltjes erbij, vind ik het hartstikke leuk geworden!

Favorieten van een blogger

Een nieuwe blender testen

Bosch nodigde mij uit bij hen op kantoor om hun nieuwste VitaMaxx blender te bewonderen en te testen. Ten eerste was ik enorm onder de indruk van het kantoor zelf in Hoofddorp. Dit is een totaal groen kantoor. Naast dat het er prachtig uit ziet, is het dus ook nog eens heel erg groen. De VitaMaxx zelf is ook een pareltje, een zogenaamde vacuumblender. Dat houdt dus in dat ingrediënten eerst vacuum gezogen worden en pas daarna geblend. Dit zorgt voor beter behoud van vitamines en mineralen, maar het ziet er ook smakelijker uit en je kunt het langer bewaren. En wat ik dus ook echt ideaal vind, is de “clean” functie op de VitaMaxx. Een fan hier!

Favorieten van een blogger

Eten bij Neni

Vorig jaar juni was ik met Amanda in Berlijn, Neni (een rooftop bar met uitzicht over de dierentuin) is daar een begrip. Toen ik hoorde dat Neni naar Amsterdam kwam, wilde ik dan ook erg graag een bezoekje brengen aan Neni! Het duurde even – want Neni opende al begin van het jaar – maar in juni ging ik er heen met vriendinnetje Sanne. Neni serveert Oosters-Mediterraanse gerechten en het was – zoals ik al hoopte – echt super lekker. Wij gingen voor een menu van de chef, omdat we niet konden kiezen en veel te gezellig aan het praten waren. Zo kwamen er dus diverse kleine gerechtjes op tafel: van hummus en falafel tot gerookte aubergine, een frisse bonen salade en hele zachte zeebaars. Achteraf gezien was dit echt veel te veel voor ons en zou ik de volgende keer toch zelf een aantal gerechten uitkiezen, maar lekker was het wel!

Verlof & babyshower

21 juni ging ik met verlof. De weken er voor was ik al begonnen met overdragen van mijn werkzaamheden en op de donderdag hadden mijn collega’s super lief een mini babyshower georganiseerd met allemaal kadootjes en lekkere hapjes. Ik ben ontzettend verwend, en ging met een enorme krat met kadootjes naar huis. Die kon ik de dagen er na mooi uitpakken! Datzelfde weekend, op zondag, had ik afgesproken met een vriendinnetje en die had samen met andere vriendinnetjes ook een babyshower georganiseerd. Met mijn beste vriendinnetjes hadden we een high tea bij het Tassenmuseum. Super leuke en mooie locatie, eentje waar je ook niet zo heel snel komt. Van hen kreeg ik een hele mooie draagdoek van Moon Sling waar ik hopelijk heel erg veel plezier mee ga hebben!

Favorieten van een blogger

Brunchen in Den Haag

Amanda en ik zien elkaar niet zo heel erg vaak jammer genoeg, maar als we elkaar zien is het altijd heel erg gezellig. Afgelopen maand ging ik weer eens naar Den Haag en brunchten we gezellig bij Appeltje Eitje. Een leuke spot net buiten het centrum van Den Haag. We deelden toast met avocado, een wafel met vers fruit en een stuk worteltaart. Een smakelijk feestje in goed gezelschap.

Favorieten van een blogger

Een reisdagboekje maken

Ik zag op Instagram een Sprocket voorbij komen, dit is een printertje die foto’s op creditcard formaat vanaf je telefoon print. Al tijden had ik in mijn hoofd om van mijn reisjes een klein dagboekje te maken. Ik vind het namelijk zo jammer dat ik niks doe met de foto’s die op mijn telefoon staan en daarnaast ook heel vaak vergeet hoe die ene leuke spot nou ook alweer heette. Het zien van de Sprocket (en het feit dat ik net in mijn verlof zat) trok mij over de streep. Ik bestelde de Sprocket, extra foto papier en een mooi notitieboek van Nuna (alles zelf gekocht) en ben aan de slag gegaan met ons reisje naar Kopenhagen. Ik ben erachter gekomen dat ik niet zo netjes schrijf en dat nog een hele kunst is, maar ik ben blij met mijn eerste reisverslagje. De foto’s zijn van iets mindere kwaliteit dan wanneer je ze echt laat afdrukken, maar ik moet zeggen dat het me niet tegenvalt. Je kunt als je het mij vraagt ook niet heel veel verwachten van zo’n mini printertje. Ik vind het een leuk hebbedingetje!

Favorieten van een blogger

Een Crossfit video

En last but not least,op een van mijn eerste verlof dagen was ik model in een Crossfit video. Dat klinkt heel veel spannender dan dat het is :) Sinds februari train ik met heel veel plezier bij Kracht en eigenaresse Charlotte vroeg mij of ik mee wilde werken aan een video van trainen tijdens zwangerschap. We hebben nu bij 36 weken zwangerschap een video gemaakt (wat betekende dat ik tijdens een workout gefilmd werd), en het idee is dat als ik eenmaal bevallen ben en weer ga trainen we weer een video maken. Ik heb de daadwerkelijke video nog niet gezien, maar zal deze zeker delen met jullie!

De maand juli is voor mij een spannende, want waarschijnlijk is dat de maand dat ik ga bevallen! Ik ben daarom ook ontzettend benieuwd wat deze maand mij gaat brengen en zal jullie (wellicht met vertraging) op de hoogte houden.

Misschien vind je deze artikelen ook leuk

Leave a Comment