OntbijtPap, muesli & granolaRecepten

Favoriete granola inclusief video

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 10 april 2018 3 Comments
Favoriete granola

De meesten van jullie zullen het wel weten, maar naast mijn blog werk ik fulltime in de media. Dat doe ik al 10 jaar en vind ik ontzettend leuk om te doen. Het heeft vrij veel raakvlakken dus soms zijn er gelegenheden dat mensen denken; doe je dat nu voor je werk of voor je blog? Laatst had ik er weer eentje. 24Kitchen en AD schreven een receptenwedstrijd uit (gerelateerd aan mijn werk dus) en mijn collega’s riepen allemaal dat ik mijn favoriete granola recept moest insturen. Deze wordt inmiddels door meerdere collega’s, familie en vrienden gemaakt en is dus niet alleen bij mij favoriet. En zo geschiedde. En ja hoor, iemand van een ander bedrijf en ik wonnen de wedstrijd. Beiden mochten we ons recept maken met chefkok Hugo Kennis, bekend van 24Kitchen. Dit alles werd vastgelegd op video. Nu maak ik nooit video’s, maar ik vind deze erg leuk geworden dus reden om hem te delen! Heel benieuwd wat jij ervan vindt!

Nog even het granola recept

De basis ingrediënten van mijn favoriete granola zijn als volgt:

  • 200 gr havervlokken
  • 100 gr pecannoten
  • 25 gr pompoenpitten
  • 1 tl kaneel
  • snufje zout
  • 50 gr honing
  • 50 gr kokosolie
  • 75 gr gedroogde blauwe bessen (of krenten)

Maar ik pas het recept heel vaak aan; andere noten, geen noten, ander gedroogd fruit, meer kruiden etc. Je kunt helemaal los gaan en er je eigen twist aangeven. En het recept is dus echt heel simpel getuige de video :)

3 Comments

Sandra 17 april 2018 at 11:27

Gefeliciteerd ! En een leuk filmpje!

Reply
Eline 13 april 2018 at 08:03

Wat een ontzettend leuk filmpje! Jullie zouden inderdaad een mooi nieuw tv duo vormen! :-)
Hugo vind ik ook altijd leuk overkomen in zijn kookprogramma’s. Je ziet aan jou echt niet dat je nog nooit voor een camera hebt gestaan, moet je wat mee doen! :-)

Reply
Jessica - Eat.Run.Love.
Jessica - Eat.Run.Love. 14 april 2018 at 18:17

Haha dank je wel voor je compliment! Wie weet :)

Reply

Leave a Comment