Hartige tussendoortjesOntbijtRecepten

Ei muffins met spinazie, geitenkaas & tomaat

posted by Jessica - Eat.Run.Love. 5 april 2015 0 comments
SONY DSC

Deze spuitelf bedacht gistermiddag pas dat het leuk zou zijn om eimuffins te maken, daarom stond ik vanmorgen extra vroeg in de keuken om eimuffins te maken, te fotograferen en te delen met jullie. Heb je nog geen paasontbijtje? Grote kans dat je veel ingrediΓ«nten in huis hebt, en anders eet je het toch morgen? Of een andere dag, want eigenlijk kunnen deze eimuffins ook prima buiten Pasen!

Wat heb je nodig voor 6 muffins:

  • 4 grote eieren
  • 2 el havermout
  • handje spinazie
  • 6 zongedroogde tomaatjes
  • 25 gr zachte geitenkaas
  • Peper & zout

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Snijd de spinazie fijn en verdeel dit over 6 muffinvormpjes. Verdeel ook de havermout over de vormpjes. Kluts de eieren los en voeg daar de kleingesneden tomaatjes, geitenkaas en peper en zout aan toe. Giet dit mengsel in de muffinvormpjes en zet 20 minuten in de oven.

Eet smakelijk!

SONY DSC

image_print

Leave a Comment